NBA

Ρακόσεβιτς: «Κατέστρεψαν το All-Star Game, πρόκειται για... χάιδεμα των αστέρων»

Σκληρή κριτική για την πρόσφατη εξέλιξη του All-Star Game άσκησε ο παλαίμαχος γκαρντ Ιγκόρ Ρακόσεβιτς, ο οποίος άφησε εποχή στην EuroLeague και έπαιξε και στο ΝΒΑ.

Σφοδρή κριτική κόντρα στο πώς έχει καταλήξει να παίζεται το All-Star Game του ΝΒΑ εξαπέλυσε ο Ιγκόρ Ρακόσεβιτς.

Ο παλαίμαχος γκαρντ που έπαιξε στην Ευρωλίγκα αλλά και στο αμερικάνικο πρωτάθλημα, σχολίασε το γεγονός πως το παιχνίδι των αστέρων του ΝΒΑ έχει παραγίνει soft, τονίζοντας πως γενικότερα το μπάσκετ στις ΗΠΑ πηγαίνει προς την ίδια κατεύθυνση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ξυπνούσα τα μεσάνυχτα για να δω το NBA All-Star, να το γράψω σε κασέτες και να δω τον ίδιο αγώνα 200 φορές... Αγώνες όπως ο τελικός των πλέι οφ, παίκτες που τιμούσαν τη φανέλα τους, έδιναν τον καλύτερό τους εαυτό και προσπαθούσαν να αποδείξουν ο ένας στον άλλο ποιος είναι καλύτερος και να φέρουν τη νίκη στην πλευρά τους.

Και σήμερα, κατέστρεψαν τόσο πολύ το All-Star, με ένα άσκοπο Skills Challenge, με το να μην καταβάλουν προσπάθεια στο παιχνίδι σε σημείο αμηχανίας, με το να αποφεύγουν εσκεμμένα τον αντίπαλο, σουτάροντας από 10 μέτρα... Δεν το παρακολουθούσα για χρόνια. Ολική εμπορευματοποίηση και "χάιδεμα" των αστέρων.

Δυστυχώς, ολόκληρο το ΝΒΑ πορεύεται προς αυτή την κατεύθυνση εδώ και πολύ καιρό, με ελάχιστους παίκτες και ομάδες που αποτελούν εξαιρέσεις. Soft παιχνίδι, μη επιστροφή στην άμυνα, ένα εκατομμύριο διακοπές, απουσία σοβαρής τακτικής (ειδικά στην άμυνα), ανευθυνότητα ακόμα και των καλύτερων παικτών, τεχνικά φάουλ για την παραμικρή έκφραση συναισθήματος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x