NBA

Ρίβερς: «Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα για την επιστροφή του Γιάννη»

Αισιόδοξος ότι θα έχει στη διάθεσή του τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στα playoffs του NBA εμφανίστηκε ο Ντοκ Ρίβερς, μετά το παιχνίδι των Μπακς με τους Μάτζικ.

Λίγη ώρα μετά την ενημέρωση των Μπακς για την κατάσταση του Γιάννη Αντετοκούνμπο και τη νίκη (117-99) επί των Μάτζικ μέσα στο Fiserv Forum, ο Ντοκ Ρίβερς ρωτήθηκε και εκείνος για τον Έλληνα σούπερ σταρ.

«Προφανώς υπάρχει κάποια ανακούφιση σε αυτό που μάθαμε», είπε ο προπονητής του Μιλγουόκι. «Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα ή κάτι τέτοιο, αλλά έχουμε την καλύτερη ομάδα που συνεργάζεται μαζί του», πρόσθεσε και συνέχισε:

«Δεν υπάρχει κανείς που θα δουλέψει περισσότερο από εκείνον. Το ξέρουμε αυτό. Θα επιστρέψει όταν πρέπει να επιστρέψει. Θα δούμε πότε θα γίνει».

Ο Ρίβερς ρωτήθηκε πότε περιμένει ο Αντετοκούνμπο να είναι έτοιμος για τα playoffs και απάντησε: «Ναι, το ελπίζω. Δεν ξέρω. Απλά ελπίζω».

Χάνει το τέλος της regular season ο Γιάννης Αντετοκούνμπο


Τα τελευταία παιχνίδια των Μπακς στη regular season του NBA θα χάσει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, όπως έγινε γνωστό από τις εξετάσεις που υποβλήθηκε ο Έλληνας σούπερ σταρ μετά τον τραυματισμό που υπέστη κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα με τους Σέλτικς στο Fiserv Forum.

Το Μιλγουόκι προχώρησε σε ενημέρωση σχετικά με τον τραυματισμό του «Greek Freak», ο οποίος αποχώρησε κατά τη διάρκεια της τρίτης περιόδου της νίκης επί των Μπακς.



Τα τελευταία παιχνίδια για τα «ελάφια» στη regular season είναι με τους Θάντερ στην Οκλαχόμα τα ξημερώματα του Σαββάτου και μία ημέρα μετά παίζουν στο Ορλάντο, χωρίς ακόμα να έχει αποσαφηνιστεί αν θα ξεκινήσουν τη μάχη τους στα playoffs στις 20 ή 21 Απριλίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x