NBA

Ρίβερς για Μπέβερλι: «Έχει υψηλό IQ αμυντικά κι επιθετικά - Από τους πιο ανταγωνιστικούς παίκτες»

Ο Ντοκ Ρίβερς εξήγησε τους λόγους που ήθελε τον Πάτρικ Μπέβερλι στους Μιλγουόκι Μπακς.

Μία σημαντική κίνηση ολοκλήρωσαν οι Μπακς πριν την trade deadline, αφού απέκτησαν από τους Σίξερς τον Πάτρικ Μπέβερλι, δίνοντας ως αντάλλαγμα τον Κάμερον Πέιν μαζί με ένα pick στο Draft του 2027.

Σχολιάζοντας την αναταλλαγή αυτή, ο προπονητής των «ελαφιών», Ντοκ Ρίβερς, αναφέρθηκε στα στοιχεία του Μπέβερλι που θεωρεί ότι θα βοηθήσουν την ομάδα του. Θυμίζουμε πως ο έμπειρος τεχνικός γνωρίζει καλά τον Αμερικανό γκαρντ, αφού έχουν συνεργαστεί ξανά και στους Λος Άντζελες Κλίπερς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι παίκτης πολύ, πολύ υψηλού IQ, ειδικά αμυντικά και ακόμη και επιθετικά με τις κινήσεις και τις επιλογές του. Είναι επίσης ένας υποκινητής, μιλάει στην άμυνα. Δεν εννοώ το trash talking, κατευθύνει την άμυνα και νομίζω ότι αυτά είναι κάτι από τα πράγματα που χρειαζόμαστε. Κατά καιρούς, έχει υπέροχες αμυντικές νύχτες. Κατά καιρούς το παρακάνει και είναι οι νύχτες που ξέρουμε και εκείνος και εγώ ότι πρέπει να μιλήσουμε. Τον έχω προπονήσει στο παρελθόν. Είναι από τους πιο ανταγωνιστικούς παίκτες που έχω προπονήσει ποτέ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x