NBA

Ανανεώνουν με τον Έξουμ οι Ρόκετς

Οι Ρόκετς μοιάζουν διατεθειμένοι να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στον 26χρονο γκαρντ, και να τον εντάξουν ξανά στο ρόστερ τους μετά την περσινή σεζόν στην οποία δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού.

Κοντά σε συμφωνία με τον Ντάντε Έξουμ βρίσκονται οι Χιούστον Ρόκετς ώστε να ενισχύσουν τις θέσεις των γκαρντ ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, σύμφωνα πάντα με τα όσα αναφέρει ο Σαμς Σαράνια.

Ο 26χρονος άσος βρίσκεται στο ρόστερ των Τεξανών από τον περασμένο Ιανουάριο, όταν και έγινε ανταλλαγή από τους Καβαλίερς, ωστόσο δεν μπόρεσε να αγωνιστεί σε κανένα παιχνίδι των «ρουκετών» εξαιτίας ενός τραυματισμού που αντιμετώπιζε.

Παρ' όλα αυτά, ο Στίβεν Σάιλας και ο οργανισμός των Ρόκετς αποφάσισαν να δώσουν μία ακόμα ευκαιρία στον Αυστραλό γκαρντ να... σώσει την καριέρα του και να κερδίσει μια θέση στο ΝΒΑ.

Μην ξεχνάμε άλλωστε, πως ο Έξουμ είχε επιλεγεί στο Νο.5 του draft το 2014 από τους Γιούτα Τζαζ, ωστόσο οι σοβαροί τραυματισμοί που είχε στην καριέρα του δεν του επέτρεψαν να επιβεβαιώσει τις προσδοκίες που υπήρχαν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x