NBA

Ήττα για Μπακς χωρίς Γιάννη στο Χιούστον – Λίγα λεπτά για Άλεξ μετά το ντεμπούτο

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Ρόκετς χωρίς τον Γιάννη, ενώ ο Άλεξ Αντετοκούνμπο αγωνίστηκε για λίγα λεπτά μετά το ντεμπούτο του χωρίς να σκοράρει.

Οι Μπακς γνώρισαν την ήττα με 119-113 από τους Ρόκετς, σε ένα παιχνίδι όπου αγωνίστηκαν με σημαντικές απουσίες και περιορισμένες λύσεις.

Η απουσία του Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν καθοριστική, με τα «Ελάφια» να προσπαθούν να καλύψουν το κενό, αλλά να μην καταφέρνουν να ολοκληρώσουν την ανατροπή στα τελευταία λεπτά.

Μετά τη συγκινητική πρώτη του εμφάνιση στο NBA, ο Άλεξ Αντετοκούνμπο πήρε εκ νέου χρόνο συμμετοχής, αγωνιζόμενος για 4 λεπτά και 7 δευτερόλεπτα.

Ωστόσο, αυτή τη φορά δεν κατάφερε να σκοράρει, με τη συμμετοχή του να περιορίζεται κυρίως σε ρόλο προσαρμογής, καθώς συνεχίζει να κάνει τα πρώτα του βήματα στη λίγκα.

Παρά την ήττα, οι Μπακς είχαν σημαντικές ατομικές εμφανίσεις, με τον Ουσμάν Ντιένγκ να ξεχωρίζει, πραγματοποιώντας την καλύτερη εμφάνιση της καριέρας του με 36 πόντους, 7 ριμπάουντ και 10 ασίστ.



Πολύτιμες βοήθειες προσέφεραν και οι Κόρμακ Ράιαν με 25 πόντους (season-high) και Πιτ Νανς με 23 πόντους (career-high), ενώ ο Έι Τζέι Γκριν πρόσθεσε 15 πόντους και 8 ριμπάουντ, κρατώντας το Μιλγουόκι ανταγωνιστικό σε μεγάλα διαστήματα του αγώνα.





Για το Χιούστον, ο Ριντ Σέπαρντ ήταν εντυπωσιακός με 27 πόντους και 9 τρίποντα – ρεκόρ καριέρας – οδηγώντας την ομάδα του στη νίκη.

Καθοριστική ήταν και η παρουσία του Αλπερέν Σενγκούν, που πρόσθεσε 25 πόντους και έδωσε λύσεις στα κρίσιμα σημεία του αγώνα.

Οι Μπακς βρέθηκαν πίσω ακόμη και με 20 πόντους, όμως αντέδρασαν στην τρίτη περίοδο, μειώνοντας τη διαφορά και επιστρέφοντας στη διεκδίκηση του αγώνα.

Στα τελευταία λεπτά πλησίασαν στους τέσσερις πόντους, όμως δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν την ανατροπή, με τους Ρόκετς να διατηρούν τον έλεγχο.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο NBA

Μάτζικ-Χοκς 101-130

Γουίζαρντς-Σίξερς 131-153

Χιτ-Σέλτικς 129-147

Μπουλς-Πέισερς 126-145

Ρόκετς-Μπακς 119-113

Γκρίζλις-Νικς 119-130

Ράπτορς-Κινγς 115-123

Τζαζ-Νάγκετς 117-130

Γουόριορς-Σπερς 113-127

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x