NBA

Ρούμπιο: «Θα ήθελα να γυρίσω στην Ευρώπη»

Ο Ρούκι Ρούμπιο βρίσκεται ακόμα σε στάδιο αποθεραπείας, έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό όντας στο ρόστερ των Κλίβελαντ Καβαλιέρς και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Ανοικτό το σενάριο να γυρίσει στα ευρωπαϊκά εδάφη άφησε ο Ρούκι Ρούμπιο, αναφέροντας ότι κάποια στιγμή θα ήθελε να γυρίσει στην Ευρώπη.

«Δεν ξέρω ακόμα πού θα ήθελα να αγωνιστώ. Δεν ξέρω σε ποια ομάδα θα είμαι, όταν επιστρέψω. Θα ήθελα κάποια στιγμή να γυρίσω στην Ευρώπη και να παίξω εκεί, αλλά δεν ξέρω πού και πότε».

Φυσικά, μίλησε τον σοβαρό τραυματισμό που είχε στην κανονική διάρκεια ως μέλος των Κλίβελαντ Καβαλίερς και τόνισε πως η αποθεραπεία του έως τώρα κινείται σε φυσιολογικά επίπεδα και αναμένεται να μην καθυστερήσει η επιστροφή του στα παρκέ.

«Ακούω το σώμα μου για να δω πώς είμαι. Θεωρητικά θα είμαι έτοιμος στο ξεκίνημα της προετοιμασίας στα τέλη Σεπτέμβρη. Όμως, μπορεί να επιστρέψω στα παρκέ τον Οκτώβριο ή τον Νοέμβριο ή τον Δεκέμβριο. Αν δεν νιώθω άνετα, θα αργήσω παραπάνω. Δεν υπάρχουν προθεσμίες. Είμαι χαρούμενος πάντως με το πώς κυλάει η αποθεραπεία μου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x