NBA

Έλαμψαν Σανς και Μπούκερ κόντρα στους Λέικερς!

Με τον Μπούκερ να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση με 32 πόντους, οι Φοίνιξ Σανς επικράτησαν 99-90 των Λος Άντζελες Λέικερς και έκαναν το 1-0 στη σειρά.

Σε ένα παιχνίδι με ένταση, σκληρές άμυνες και πολλά... νεύρα, λίγο πολύ σαν ένα κλασικό ντέρμπι των playoffs δηλαδή, οι Φοίνιξ Σανς επικράτησαν 99-90 των Λος Άντζελες Λέικερς και έκαναν το 1-0 στη σειρά.

Η ομάδα του Μόντι Γουίλιαμς έστειλε σε όλους ένα καλό μήνυμα πως μόνο τυχαία δεν ήταν η δεύτερη θέση τους στη regular season και πως η παρέα του ΛεΜπρόν Τζέιμς θα πρέπει να... ιδρώσει για να προχωρήσει στα ημιτελικά της Δυτικής Περιφέρειας.

Με μπροστάρη των Ντέβιν Μπούκερ, ο οποίος σημείωσε 34 πόντους, έχοντας παράλληλα 7 ριμπάουντ και 8 ασίστ, οι Σανς ήλεγξαν πλήρως τον αγώνα. Από τα μέσα της πρώτης περιόδου όταν και πήραν το προβάδισμα (19-17), έχτισαν μια καλή διαφορά λίγο πιο πάνω από τους 10 πόντους, με το ημίχρονο να κλείνει 53-45.

Στο δεύτερο μέρος, οι «ήλιοι» διατήρησαν τη διαφορά σε διψήφια τιμή, φτάνοντας ακόμα και τους +16 στις αρχές της τέταρτης περιόδου (86-70). Λίγο αργότερα, το παιχνίδι πήγε να... τιναχτεί στον αέρα όταν οι Πέιν, Χάρελ και Καρούζο ενεπλάκησαν σε καυγά και να δημιουργείται γενική σύρραξη.

Στη συνέχεια, οι Λέικερς προσπάθησαν να ροκανίσουν τη διαφορά, ωστόσο το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν μέχρι το τους οκτώ πόντους (92-84), με το τελικό σφύριγμα της κόρνας να βρίσκει νικητές τους Σανς με σκορ 99-90.

Για τους Λέικερς πάντως δεν βρέθηκαν σε καθόλου καλό βράδυ οι δύο τους σταρς, με τον Τζέιμς να έχει 18 πόντους, 10 ριμπαόυντ και 7 ασίστ, ενώ ο Ντέιβις μέτρησε 13 πόντους και 7 ριμπάουντ.

Για τους νικητές πέραν του Μπούκερ σπουδαία εμφάνιση έκανε και ο Έιτον με 21 πόντους και 16 ριμπάουντ, τα οκτώ εκ των οποίων ήταν επιθετικά. Ο Πολ, ο οποίος στο πρώτο ημίχρονο αποχώρησε για τα αποδυτήρια με πρόβλημα στον ώμο όμως επέστρεψε μετά από λίγο, ολοκλήρωσε το ματς με 7 πόντους και 8 ασίστ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x