Οι Σανς συνεχίζουν την εντυπωσιακή τους πορεία, φτάνοντας τις πέντε σερί νίκες με μια επιβλητική εμφάνιση κόντρα στους Πέισερς, τους οποίους συνέτριψαν 133-98. Με τον Ντέβιν Μπούκερ και τον Ντίλον Μπρουκς να βρίσκονται σε… mode all-star, οι «ήλιοι» μετέτρεψαν ένα κατά στιγμές ανταγωνιστικό παιχνίδι σε παράσταση ενός ρόλου.
Ο Μπούκερ ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 33 πόντους (12/22 σουτ), επτά ασίστ και πέντε ριμπάουντ, πραγματοποιώντας ένα εκρηκτικό τρίτο δεκάλεπτο όπου σημείωσε 10 συνεχόμενους πόντους, οδηγώντας το Φοίνιξ σε καθαρή απόδραση. Δίπλα του, ο Ντίλον Μπρουκς έκανε μία από τις καλύτερες φετινές του εμφανίσεις, τελειώνοντας με 32 πόντους και 12/18 σουτ, εκ των οποίων οι 24 ήρθαν στο πρώτο ημίχρονο!
Οι Σανς έπαιζαν με ποσοστά… βιντεοπαιχνιδιού, ξεπερνώντας σε μεγάλο μέρος του αγώνα το 60% εντός πεδιάς, ενώ πήραν σημαντικές λύσεις και από τον πάγκο με τον Όσο Ίγχοδαρο να έχει 17 πόντους, επτά ριμπάουντ και τρία κοψίματα.
Η Ιντιάνα, πρωταθλήτρια της Ανατολής πέρυσι, χτυπημένη από πολλούς τραυματισμούς, δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να ακολουθήσει τον ρυθμό. Οι Πέισερς έπεσαν στο 1-11, με τον Νέμπχαρντ να έχει 21 πόντους και τον Πασκάλ Σιάκαμ 19, όμως για ακόμη ένα παιχνίδι η άμυνα κατέρρευσε.
Μάλιστα, μετά τους 152 πόντους που δέχθηκαν από τους Τζαζ, οι 133 από τους Σανς επιβεβαιώνουν το πρόβλημα. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο Άαρον Νέσμιθ αποχώρησε τραυματίας με ενόχληση στο αριστερό γόνατο.
Το Φοίνιξ είδε τον Γκρέισον Άλεν να αποχωρεί στο δεύτερο δωδεκάλεπτο με τραυματισμό στον δεξί τετρακέφαλο. Μέχρι τότε είχε προλάβει να σκοράρει 12 πόντους, λίγες μέρες μετά το εντυπωσιακό 42άρι του απέναντι στους Πέλικανς.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα του NBA
Καβαλίερς-Ράπτορς 113-126
Σανς-Πέισερς 133-98
Τζαζ-Χοκς 122-132
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






