NBA

Σαρωτικοί Σέλτικς και Ρόκετς στα φιλικά

Οι Σέλτικς και οι Ρόκετς κέρδισαν τις εντυπώσεις στα πρώτα τους φιλικά συντρίβοντας τους Χόρνετς και τους Σπερς αντίστοιχα.

Με την έναρξη της σεζόν να πλησιάζει, οι ομάδες του ΝΒΑ συνεχίζουν τα φιλικά τους παιχνίδια. Ας δούμε τι έγινε τα ξημερώματα:

Καταιγιστικοί Σέλτικς ισοπέδωσαν τους Χόρνετς
Οι Κέλτες αν και ακόμα σοκαρισμένοι από το σκάνδαλο με τον προπονητή τους Ίμε Ουντόκα, μπήκαν πολύ συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και δεν έδωσαν καμία ελπίδα για νίκη στη Σάρλοτ νικώντας τη με τελικό σκορ 134-93. Ο Σαμ Χάουζερ τελείωσε τον αγώνα με 14 πόντους με 5/6 πίσω από την γραμμή των 7.25, ενώ οι Τζέιλεν Μπράουν και Τζέισον Τέιτουμ πρόσθεσαν 24 και 16 έκαστος. Από τους ηττημένους Χόρνετς ο Κέλι Ούμπρε Τζούνιορ ήταν ο πρώτος σκόρερ με 17 πόντους, τον ακολούθησε ο Λαμέλο Μπολ με 14 όμως με 5/19 σουτ εντός πεδιάς.



Οι Ρουκέτες απογειώθηκαν ενάντια στο Σαν Αντόνιο
Το παιχνίδι ξέφυγε από νωρίς για τους Σπερς, αφού το Χιούστον μόλις από το πρώτο δωδεκάλεπτο είχε χτίσει μια διψήφια διαφορά. Έτσι τα «σπιρούνια» δεν κατάφεραν ποτέ να ανακάμψουν και ηττήθηκαν με τελικό σκορ 134-96. Πρώτος σκόρερ για τους γηπεδούχους ήταν ο ρούκι Τζαμπάρι Σμιθ με 21 πόντους, 8/15 σουτ εντός πεδιάς και 5/8 τρίποντα, ενώ τον ακολούθησε ο Τάρι Ίσον με 21 πόντους.



Με σβηστές μηχανές κέρδισαν οι Ράπτορς τους Τζαζ
Οι Ράπτορς με ένα ξέσπασμα στο τρίτο δωδεκάλεπτο και με τους βασικούς τους να έχουν βρει ρυθμό, με ευκολία επικράτησαν των αδύναμων Τζαζ με 114-82. Ο πολυτιμότερος παίχτης για τους Ράπτορς ήταν ο Κρις Μπουσέ ο οποίος έκανε νταμπλ νταμπλ με 11 πόντους και 10 ριμπάουντ, ενώ ο Πρέσιους Ατσίγουα σημείωσε 10 πόντους. Για τους ηττημένους 20 είχε ο νεοαποκτηθείς Λάουρι Μάρκανεν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x