NBA

Παίρνει γεύση από Κινγκς ο Βεζένκοφ: Είδε τον αγώνα στο Summer League μαζί με τον Μάικ Μπράουν

Το παιχνίδι των Κινγκς με τους Χιτ, στο πλαίσιο του Summer League του NBA, παρακολούθησε ο Σάσα Βεζένκοφ, με αρκετά στελέχη της ομάδας να είναι κοντά του στις πρώτες ώρες του στις ΗΠΑ.

Στο Golden 1 Center του Σακραμέντο, όπου οι Κινγκς έδωσαν το δεύτερο παιχνίδι τους στο πλαίσιο του Summer League του NBA, βρέθηκε ο Σάσα Βεζένκοφ.

Ο MVP της Euroleague και πρώην, πλέον, παίκτης του Ολυμπιακού, μπήκε στο παρκέ του γηπέδου, έχοντας στο πλευρό του τον προπονητή του Σακραμέντο, Μάικ Μπράουν, αλλά και αρκετά στελέχη της ομάδας, όπως τον βοηθό προπονητή, Τζόρντι Φερνάντες, τη γενική διευθύντρια των «βασιλιάδων», Ματίνα Κολοκοτρώνη, τον αθλητικό διευθυντή, Μόντε Μακνέρ και άλλα άτομα από τους Κινγκς.

Ξεχωριστή στιγμή, ο χαιρετισμός του Ντε'Ααρον Φοξ, με τον οποίο γνωρίστηκε στην πρώτη του προπόνηση με την ομάδα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Να σημειωθεί πως ο Σάσα Βεζένκοβ δεν θα αγωνιστεί στο Summer League του Λας Βέγκας (7-17 Ιουλίου), αφού οι Κινγκς δεν θεώρησαν αναγκαίο να τον βάλουν σε αυτήν τη διαδικασία.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:









Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x