Τα ονόματα και των δύο απασχόλησαν πρόσφατα Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, όμως αμφότεροι θέλουν να κυνηγήσουν το όνειρο του NBA και έτσι θα συμμετάσχουν σε ένα καμπ με free agent που διοργανώνουν οι Μάβερικς 20/6 και 22/6.
Συγκεκριμένα, πρόσκληση να αγωνιστούν εκεί έχουν οι Θανάσης Αντετοκούνμπο, Οκάρο Γουάιτ, αλλά και ο Ντι Τζέι Στρόμπερι, ο οποίος αυτή τη στιγμή είναι ελεύθερος από τους «ερυθρόλευκους».
Ωστόσο, μόνο η συμμετοχή του πρώην φόργουορντ του Άρη θεωρείται δεδομένη, καθώς ο Έλληνας γκαρντ αναμένεται να ξεκινήσει προπονήσεις με την Εθνική ομάδα από τη Δευτέρα (13/6).
Dallas Mavericks hosting two free agent mini camps 6/20-6/22. Thanasis Antetokoumpo, Marquis Teague, Okaro White, Michael Qualls + 36 more.
— Jonathan Givony (@DraftExpress) June 12, 2016
D.J. Strawberry, Quinn Cook, Alex Stepheson, Brandon Ashley, J.P. Tokoto, Tu Holloway among those invited to Mavericks mini-camps as well.
— Jonathan Givony (@DraftExpress) June 12, 2016
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






