NBA

Σέλτικς: Εξετάζουν Όλντριτζ και Χάουαρντ για μία θέση στους ψηλούς

Οι Μπόστον Σέλτικς έχουν στο στόχαστρό τους δύο αθλητές με τεράστια εμπειρία στο NBA. Ο λόγος για τους ΛαΜάρκους Όλντριτζ και Ντουάιτ Χάουαρντ.

Στη λίστα των Μπόστον Σέλτικς για να ενισχυθούν στην γραμμή των ψηλών είναι οι πολύπειροι ΛαΜάρκους Όλντριτζ και Ντουάιτ Χάουαρντ, προκειμένου να καλύψουν την απουσία του Ρόμπερτ Γουίλιαμς. Ο Αμερικανός σέντερ θα υποβληθεί ξανά σε επέμβαση στο γόνατο και οι «Κέλτες» καλούνται να αναπληρώσουν το κενό του.

Έτσι, οι περσινοί φιναλίστ κοιτούν την αγορά και έχουν καταλήξει στα δύο αυτά ονόματα από την αγορά. Σαφώς, τα καλύτερα αγωνιστικά χρόνια τους έχουν περάσει και έχουν αποδεχθεί τον χαρακτήρα ρολίστα που λαμβάνει η καριέρας τους.

Στην περίπτωση του άλλοτε αστέρα των Πόρτλαντ Μπλέιζερς το θέμα που αντιμετώπιζε στην καρδιά περιπλέκει την κατάσταση, από την στιγμή που επί της ουσίας αποτέλεσε τον λόγο που αποσύρθηκε πριν επιστρέψει για τους Μπρούκλιν Νετς. Όσο για τον Χάουαρντ, παραμένει εξαιρετικός στους αιθέρες στον τομέα των ριμπάουντ και μπορεί να προσδώσει την απαιτούμενη σκληράδα στο σύνολο του Ίμε Ουντόκα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x