NBA

Ξεχώρισε ο Μίχαλιουκ στη νίκη των Σέλτικς επί των Σίξερς

Ο Σβι Μίχαλιουκ, που απασχόλησε τον Παναθηναϊκό, δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και ήταν από τους πρωταγωνιστές στη νίκη (101-112) των Σέλτικς κόντρα στους Σίξερς στη Φιλαδέλφεια.

Θετική ήταν η παρουσία του Σβι Μίχαλιουκ στη νίκη (101-112) των Σέλτικς κόντρα στους Σίξερς στη Φιλαδέλφεια, για την preseason του NBA.

Ο Ουκρανός φόργουορντ εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τη νέα ευκαιρία που πήρε από τον Τζο Μαζούλα, πραγματοποιώντας τα ξημερώματα μία σχεδόν άριστη από πλευράς ποσοστών εμφάνιση.

Συγκεκριμένα, ο 26χρονος άσος, που απασχόλησε έντονα τον μπασκετικό Παναθηναϊκό, πέτυχε 15 πόντους (2/2 δίποντα, 3/4 τρίποντα και 2/2 βολές), ενώ μάζεψε 6 ριμπάουντ και μοίρασε 2 ασίστ σε 17 λεπτά συμμετοχής.



Κάπως έτσι έβαλε ένα θετικό πρόβλημα για εκείνον στο ενδεχόμενο παραμονής του στη Βοστώνη, μετά και τον τραυματισμό του Τζέι Σκραμπ, που θα μείνει εκτός δράσης τη φετινή σεζόν στο NBA.

Από εκεί και πέρα, πρώτος σκόρερ για τους Σέλτικς ήταν ο Πέιτον Πρίτσαρντ, 17 πόντους, 1 ριμπάουντ και 3 ασίστ, ενώ για τους Σίξερς ξεχώρισαν ο Κέλι Ούμπρε Τζούνιορ (18 πόντους, 3 ριμπάουντ, 1 ασίστ) και ο Ταϊρίς Μάξι (17 πόντους, 3 ριμπάουντ και 3 ασίστ).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x