NBA

Σέλτικς: Στο πλευρό της Μπριτ Γκρίνερ

Οι Σέλτικς διαδήλωσαν για την απελευθέρωση της Μπριτ Γκρίνερ.

Λίγο πριν τον δεύτερο τελικό του ΝΒΑ, οι παίκτες των Σέλτικς διαδήλωσαν για την απελευθέρωση της Μπριτ Γκρίνερ.

Οι παίκτες της ομάδας της Βοστώνης φορούσαν στην τελευταία προπόνησή τους στο Σαν Φρανσίσκο φανελάκια που είχαν τη φράση «We are BG» μπροστά και στο πίσω μέρος έναν κωδικό QR που οδηγεί σε αίτηση στον Λευκό Οίκο για την δις «χρυσή» Ολυμπιονίκη.

Η Γκρίνερ συνελήφθη σε αεροδρόμιο της Μόσχας στις 17 Φεβρουαρίου, για κατοχή φυσιγγίων ατμού που περιείχαν χασισέλαιο, ενώ αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και 10 ετών.

«Τα φανελάκια ήταν σούπερ σημαντικά, όχι μόνο για να δείξουμε την υποστήριξή μας για την αδελφή μας που κρατείται στη Ρωσία, αλλά για να δείξουμε την ενότητα και την αγάπη που έχουμε στο NBA και το WNBA» δήλωσε ο φόργουορντ των Σέλτικς, Γκραντ Ουίλιαμς, και συμπλήρωσε: «Έχει υπάρξει ζωτικό κομμάτι του WNBA όλα αυτά τα χρόνια και είχε αντίκτυπο στις νεαρές αθλήτριες στις ΗΠΑ και στο εξωτερικό. Ελπίζουμε να την έχουμε πίσω στις ΗΠΑ και να επανενωθεί με την οικογένειά της και να κάνει αυτό που της αρέσει και να φέρει αυτή την αγάπη και την επιμονή με την οποία παίζει πάντα στο γήπεδο».

«Θέλαμε να βγούμε έξω και να δείξουμε την υποστήριξή μας» είπε από την πλευρά του ο γκαρντ των Σέλτικς, Τζέιλεν Μπράουν, και πρόσθεσε: «Είναι εκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα και νιώθουμε ότι είναι αρκετό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x