NBA

Αλλάζει στάση ο Μπεν Σίμονς: Συναντήθηκε με γιατρό των Σίξερς!

Ο Μπεν Σίμονς άλλαξε στάση στο ζήτημα με τους Σίξερς και της βοήθειας που του προσφέρει ο οργανισμός της Φιλαδέλφεια, καθώς συναντήθηκε με γιατρό της ομάδας για το θέμα της ψυχικής του υγείας.

Μετά από αρκετό καιρό και μια σειρά πολλών αντιπαραθέσεων, ο Μπεν Σίμονς έκανε ένα... βήμα πίσω όσον αφορά την κόντρα του με τους Σίξερς.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Άντριαν Βοϊναρόφσκι μέσω του «ESPN», ο Αυστραλός γκαρντ-φόργουορντ δέχθηκε τελικώς τη βοήθεια του οργανισμού της Φιλαδέλφεια στο θέμα που έχει προκύψει με την ψυχική του υγεία.

Τη Δευτέρα (08/11), ο 25χρονος άσος είχε συνάντηση με γιατρό που του συνέστησε η ομάδα ώστε να συζητήσουν για τις ανησυχίες του και την ψυχολογική του κατάσταση, αφού ο ίδιος πριν λίγο καιρό είχε δηλώσει πως δεν νιώθει πνευματικά έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Να θυμίσουμε πως οι Σίξερς πριν από περίπου δέκα ημέρες είχαν επιβάλει στον Μπεν Σίμονς χρηματικό πρόστιμο ύψους 360 χιλιάδων δολαρίων για τη συνολική του στάση, αλλά και για την απουσία του από τις προπονήσεις της ομάδας.

Όπως φαίνεται λοιπόν, το Νο. 1 του ΝΒΑ draft του 2016, έριξε «γέφυρες» επικοινωνίας με την ομάδα, την ώρα που οι Σίξερς φαίνεται να είναι σε επαφή με τους Μπόστον Σέλτικς για μια πιθανή ανταλλαγή του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x