NBA

Τάκερ για τα λιγοστά σουτ που επιχειρεί: «Αφού κερδίζουμε, δεν με απασχολεί»

Τον Πι Τζέι Τάκερ δεν τον πτοεί το γεγονός ότι δεν είναι αποτελεσματικός στο τομέα του σκορ, διότι σύμφωνα με τον ίδιο η ομάδα του κερδίζει.

To νέο απόκτημα των Φιλαδέλφεια Σίξερς, Πι Τζέι Τάκερ δεν προσφέρει πολλά όσο έχει να κάνει με το σκοράρισμα της μπάλας. Αφού, φέτος έχει τελειώσει τέσσερα ματς «στο μηδέν». Ωστόσο, ο ίδιος δεν ενδιαφέρεται να παίρνει κατοχές όσο η ομάδα του συνεχίζει να κερδίζει
.
«Αφού κερδίζουμε, δεν με απασχολεί καθόλου. Θα προτιμούσα βέβαια να έπαιρνα λίγα παραπάνω σουτ, ποιος παίκτης δεν θα το ήθελε άλλωστε. Όμως, ο coach τονίζει ότι η μπάλα δεν κινείται πολύ στην επίθεση, οπότε προσπαθώ να βοηθήσω με όποιον τρόπο μπορώ. Έτσι κάποιες φορές μπορεί να πάρω 10 σουτ ενώ άλλες 3», δήλωσε ο 37χρονος δυναμικός φόργουορντ.

Επιπρόσθετα, στους Σίξερς λείπει πολύ και ο Τζέιμς Χάρντεν ο οποίος είναι ο «μαέστρος» αυτής της επίθεσης και πρώτος στις ασίστ με 10 μέσο όρο. «Προφανώς και μας λείπει ο Τζέιμς, αυτός είναι ο δημιουργός της ομάδας. Όσο αγωνίζεται η μπάλα περνάει από όλους, για αυτό και ο Doc μας «φωνάζει» τώρα πιο πολύ από ποτέ να γυρνάμε την μπάλα στην επίθεση», τόνισε ο Τάκερ.

Οι Σίξερς έχουν αφήσει πίσω το κακό τους ξεκίνημα και πλέον με ρεκόρ 12-9 βρίσκονται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας στην Ανατολή. Στον επόμενο τους αγώνα θα αντιμετωπίσουν τους Καβαλίερς, και θα προσπαθήσουν να επεκτείνουν το νικηφόρο τους σερί στα τέσσερα.

Επιμέλεια: Δημήτρης Ζαντιώτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x