NBA

Απαγγέλθηκαν κατηγορίες για πυροβολισμό στον Σον Κεμπ-Κινδυνεύει και με ισόβια

Ο Σον Κεμπ αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες για ένα περιστατικό με πυροβολισμούς που έγινε στις 8 Μαρτίου.

Αντιμέτωπος με βαριά κατηγορία και τον κίνδυνο φυλάκισης για πολλά χρόνια βρίσκεται ο Σον Κεμπ. Στον θρύλο του ΝΒΑ απαγγέλθηκε κατηγορία για επίθεση με όπλο στις 8 Μαρτίου και αν κριθεί ένοχος μπορεί να καταδικαστεί ακόμη κα8ι σε ισόβια.

Αρχικά ο 53χρονος άλλοτε παίκτης είχε συλληφθεί χωρίς να του απαγγελθούν κατηγορίες για το περιστατικό, ωστόσο στη συνέχεια βρέθηκε ένα όπλο το οποίο αποδείχτηκε πως είχε χρησιμοποιήσει και το πέταξε σε έναν θάμνο παραδίπλα. Οι δικηγόροι του ισχυρίζονται πως ο Κεμπ δρούσε σε αυτοάμυνα στο επεισόδιο που έληξε χωρίς θύματα.

Όπως αναφέρει η υπεράσπιση, κάποιος διέρρηξε το αυτοκίνητο του Κεμπ και του έκλεψε διάφορα αντικείμενα, ανάμεσα στα οποία και ένα κινητό. Ο παλαίμαχος άσος χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή εντοπισμού της συσκευής βρήκε τον δράση σε ένα εμπορικό κέντρο στην Τακόμα δύο μέρες μετά. Όταν προσέγγισε το όχημά του για να πάρει πίσω τα κλεμμένα αντικείμενα, κάποιοι μέσα σε αυτό άρχισαν να τον πυροβολούν και τότε τράβηξε και ο ίδιος όπλο για να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

Ο Κεμπ έκανε σπουδαία καριέρα από το 1989 ως το 2003 στο ΝΒΑ, κυρίως στους Σιάτλ Σουπερσόνικς όπου με τον Γκάρι Πέιτον συνέθεταν ένα από τα κορυφαία δίδυμα της εποχής, αλλά επίσης σε Καβαλίερς, Μπλέιζερς και Μάτζικ. Έπαιξε έξι φορές στο All Star Game και επελέγη τρεις φορές στη δεύτερη καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος, ενώ το 1994 κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο με την Dream Team 2.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x