NBA

Στα ίσα στην Ανατολή!

Οι Ράπτορς δεν το βάζουν κάτω! Απάντησαν στους Καβαλίερς με τον ίδιο τρόπο και νικώντας για δεύτερη φορά στο Τορόντο, 105-99, ισοφαρίζοντας σε 2-2 τη σειρά των τελικών της Ανατολής.

Λίγοι περίμεναν μετά το 2-0 στο Κλίβελαντ πως οι αήττητοι στα playoffs Καβαλίερς θα είχαν αντίσταση στους τελικούς της Ανατολής. Οι Ράπτορς, ωστόσο, δείχνουν για τα καλά τα δόντια τους!

Κέρδισαν για δεύτερη φορά στο Τορόντο, αυτή τη φορά με 105-99, και ισοφάρισαν σε 2-2 τη σειρά, που πλέον μεταφέρεται για το πέμπτο παιχνίδι και πάλι στο Κλίβελαντ, τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Ο Κάιλ Λάουρι με 35 και ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν με 32 πόντους ηγήθηκαν της ομάδας τους για ένα ακόμη παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι είδαν τη μεγάλη τους διαφορά να εξανεμίζεται στην τελευταία περίοδο, ωστόσο με καλάθια των δύο ηγετών τους στο φινάλε έφτασαν στη νίκη, παρά την απουσία του Γιόνας Βαλαντσιούνας.

Ο Λεμπρόν Τζέιμς είχε 29 πόντους, 9 ριμπάουντ και 6 ασίστ, ο Κάιρι Ίρβινγκ ακολούθησε με 26 πόντους, ενώ ο Τσάνινγκ Φράι πρόσθεσε άλλους 12, τους 9 εξ αυτών στην τελευταία περίοδο.

Δωδεκάλεπτα: 27-24, 57-41, 78-69, 105-99.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x