NBA

Η απάντηση του Στεφ Κάρι στην ερώτηση «Ποιος μπορεί να σε σταματήσει;»

Ο Στεφ Κάρι απάντησε με τον δικό του τρόπο σε ένα «καυτό» ερώτημα μετά από την σπουδαία του εμφάνιση στο Game 7 των Γουόριορς με τους Κινγκς.

Ο Στεφ Κάρι με 50 πόντους οδήγησε τους Γουόριορς σε νίκη με 120-100 στο Σακραμέντο και την πρόκριση με 4-3 στα ημιτελικά της Δύσης.

«Πάμε κόντρα στις πιθανότητες συνεχίζοντας να παίζουμε σε υψηλό επίπεδο. Ξέρω πως όλοι θέλουν να σε δουν να αποτυγχάνεις, είμαστε σε αυτό το σημείο τώρα, αλλά μου αρέσει πολύ που ακόμη διαψεύδουμε τον υπόλοιπο κόσμο», τόνισε ο 35χρονος άσος.

Στο ερώτημα «Ποιος μπορεί να σταματήσει τον Στεφ Κάρι;» ο ηγέτης των πρωταθλητών απάντησε «Ελπίζω να μη χρειαστεί να το μάθουμε ποτέ».



Σημειώνεται πως ο Κάρι πέτυχε ή έδωσε ασίστ για τους 66 από τους 120 πόντους της ομάδας του, ενώ επιχείρησε ή δημιούργησε 53 από τα 100 σουτ των Γουόριορς στο ματς.

«Ο Στεφ είναι MVP για κάποιον λόγο, γιατί σε τέτοιες στιγμές μάς ωθεί να ξεπεράσουμε τα όριά μας. Όταν είναι σε τέτοια κατάσταση, του δίνεις την μπάλα και κάνεις στην άκρη. Αυτό το παιχνίδι θα το θυμάμαι για πάντα ως το ματς του Στεφ Κάρι», είπε ο Κλέι Τόμπσον.

Ο Ντρέιμοντ Γκριν ανέφερε με τη σειρά του: «Ο Στεφ κυριάρχησε απόλυτα. Ως φίλος του μπάσκετ το απολαμβάνω, αλλά ως συμπαίκτης, με αυτόν θέλω να πηγαίνω στον πόλεμο. Δεν άφησε καμία αμφιβολία σε κανέναν με όσα έκανε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x