NBA

Στο «φως» τα εσωτερικά προβλήματα των Κλίπερς

Παράπονα για ευνοϊκή μεταχείριση στον Λέοναρντ είχαν παίκτες της ομάδας.

Οι Κλίπερς είχαν θεωρητικά όλα τα φόντα για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα, αλλά παθαίνοντας καθίζηση μετά το 3-1 απέναντι στους Νάγκετς αποκλείστηκαν στα ημιτελικά της Δύσης. Πίσω από την αποτυχία κρύβονται και κάποια εσωτερικά προβλήματα, που σταδιακά έρχονται στην επιφάνεια.

Σύμφωνα με το Athletic, κάποιες… παλιοσειρές της ομάδας είχαν έντονα παράπονα θεωρώντας πως ο Κογουάι Λέοναρντ τύγχανε ευνοϊκής μεταχείρισης από τον προπονητή του, Ντοκ Ρίβερς. Όπως αναφέρεται, παίκτες όπως οι Πάτρικ Μπέβερλι, Μοντρέζλ Χάρελ και Λου Γουίλιαμς, δεν έβλεπαν με καλό μάτι το γεγονός ότι ο δις πρωταθλητής του ΝΒΑ συχνά έπαιρνε «ρεπό» από τους αγώνες για να μην επιβαρύνει το σώμα του.

Μάλιστα, ο Λέοναρντ φέρεται να είχε έρθει σε συνεννόηση με τον προπονητή του για τα σημεία των αγώνων στα οποία θα αποσύρεται στον πάγκο, ενώ κάποιες φορές η ομάδα καθυστερούσε να πετάξει για κάποια παιχνίδια, καθώς ο ηγέτης της ομάδας διέμενε στο Σαν Ντιέγκο και καθυστερούσε να προσέλθει.

Ο Τάιρον Λου ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των Κλίπερς κερδίζοντας προαγωγή από τη θέση του βοηθού και φαίνεται πως θα έχει να λύσει αρκετά προβλήματα στο εσωτερικό της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x