NBA

Στόκτον: Συμμετέχει σε ντοκιμαντέρ αρνητών του εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού

Ο Τζον Στόκτον προκάλεσε σάλο με τη συμμετοχή του σε ντοκιμαντέρ που προωθεί την ιδέα της άρνησης στο εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Πλήθος αρνητικών σχολίων έχει δεχτεί τις τελευταίες ώρες ο Τζον Στόκτον. Ο θρυλικός άσος των Γιούτα Τζαζ και της πρώτης Dream Team συμμετέχει σε προωθεί την ιδέα της άρνησης στο εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Ο κατά πολλούς κορυφαίος πλέι μέικερ στην ιστορία του αθλήματος και πρώτος σε ασίστ στο ΝΒΑ, εμφανίζεται να υποστηρίζει: «Δεν είναι ο ιός που μας κλέβει την ευκαιρία, αλλά οι άνθρωποι που παίρνουν τις αποφάσεις και λένε "όχι, όχι, φοβόμαστε πολύ και θα κατεβάσουμε ρολά. Μείνετε στο σπίτι και να είστε προσεκτικοί". Τα παιδιά μου και τα εγγόνια μου ακούνε αυτά τα πράγματα και τα δέχονται ως αλήθεια, όταν εγώ ξέρω έπειτα από έρευνα που έκανα ότι αυτό δεν ισχύει».

Mάλιστα, ο 59χρονος κάνει και μπασκετικές αναφορές τονίζοντας πως «... θα ήταν έγκλημα για το μπάσκετ αν δεν βλέπαμε τον επόμενο Στεφ Κάρι λόγω των περιορισμών που μας έχουν επιβληθεί για τον κορωνοϊό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x