NBA

Στόκτον: Του απαγόρευσαν την είσοδο στο Gonzaga γιατί αρνείται να βάλει μάσκα

Ο Τζον Στόκτον, θρύλος του ΝΒΑ και αντιεμβολιαστής, έφαγε… πόρτα από τους αγώνες του κολεγίου Gonzaga.

«Πόρτα» στους αγώνες του κολεγίου Gonzaga έφαγε ο Τζον Στόκτον. Ο θρύλος του ΝΒΑ και πρώτος σε ασίστ στην ιστορία δεν θα έχει στο εξής τη δυνατότητα να παρακολουθήσει τις αναμετρήσεις της ομάδας (που έχει αποσύρει τη φανέλα του) για το NCAA, καθώς αρνείται να συμμορφωθεί με την απαραίτητη χρήση μάσκας εντός του γηπέδου.

Ο μεγάλος άλλοτε πλέι μέικερ των Γιούτα Τζαζ και της πρώτης Dream Team έχει εκφραστεί ανοιχτά κατά του εμβολίου για τον κορωνοϊό αναφέροντας πως πάνω από 100 επαγγελματίες αθλητές και δεκάδες χιλιάδες ή και εκατομμύρια άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους λόγω επιπλοκών από το αυτό.

«Επειδή είμαι γνωστός, φάνηκα λίγο παραπάνω, ξεχώρισα στο πλήθος. Γι’ αυτό παραπονέθηκαν πολλοί. Έπρεπε, δηλαδή, είτε να μου ζητήσουν να βάλω μάσκα είτε να μου ακυρώσουν το εισιτήριο. Η σχέση μας περνάει κρίση, αλλά δεν χάλασε. Είμαι σίγουρος ότι θα βρούμε λύση, έστω και μέσω αυτής της σύγκρουσης. Έπρεπε ή να μου ζητήσουν να φοράω μάσκα ή να ακυρώσουν το εισιτήριό μου. Όταν αλλάξει ο κανονισμός, τότε θα το πάρω πίσω», ανέφερε ο Στόκτον.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x