NBA

Στους Γκρίζλις ο Βινς Κάρτερ!

Θα… σαρανταρίσει στο Μέμφις ο Βινς Κάρτερ, καθώς συμφώνησε για τριετές συμβόλαιο με τους Γκρίζλις.

Ακόμη και στα 37 του, έστω κι αν τα γόνατά του δεν του επιτρέπουν να κάνει πλέον τα πράγματα που του είχαν δώσει το προσωνύμιο «Air Canada», ο Βινς Κάρτερ συνεχίζει να βρίσκει δουλειά και με καλά συμβόλαια.

Για την επόμενη τριετία θα αγωνίζεται στους Γκρίζλις έναντι 12 εκατ. δολαρίων συνολικά. Η προσθήκη αυτή σημαίνει πως το Μέμφις δεν θα περιμένει άλλο τον Μάικ Μίλερ, ο οποίος αναμένεται να ακολουθήσει τον Λεμπρόν Τζέιμς στους Καβαλίερς.

Ο Κάρτερ αγωνιζόταν την τελευταία τριετία στους Μάβερικς και την τελευταία του χρονιά, 16η στο ΝΒΑ, είχε 11,9 πόντους, 3,5 ριμπάουντ και 2,6 ασίστ κατά μέσο όρο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x