Ακόμη ένας Ευρωπαίος θα περάσει στην απέναντι πλευρά του Ατλατικού με τον Λίβιο Ζαν-Σαρλ να συμφωνεί σε όλα με τους Σαν Αντόνιο Σπερς και να αγωνίζεται από την επόμενη σεζόν στο ΝΒΑ.
Ο 22χρόνος Γάλλος φόργουορντ επιλέχθηκε από τα «σπιρούνια» στο ντραφτ του 2013 στην θέση 28 και από το 2011-2016 αγωνίστηκε στην Βιλερμπάν με την οποία κατέκτησε το γαλλικό πρωτάθλημα περασμένη χρονιά, έχοντας κατά μέσο όρο 5.9 πόντους, 4.6 ριμπάουντ και 0.9 ασίστ.
Another Nba transfer. Jean Livio Charles joins San Antonio Spurs! The 5th our European player who signed this summer in Nba. #BeoBasket
— Misko4Raznatovic (@MiskoRaznatovic) 23 Ιουλίου 2016
Επιμέλεια: Δημήτρης Μαχαίρας
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






