NBA

Καρλ Άντονι Τάουνς: «Θέλω να παίξω στο Παγκόσμιο με τη Δομινικανή Δημοκρατία»

Ο Καρλ Άντονι Τάουνς εξέφρασε την επιθυμία του ότι θέλει να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο με τη φανέλα της Δομινικανής Δημοκρατίας.

Την επιθυμία του να αγωνιστεί στο ερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο με τη φανέλα της Δομινικανής Δημοκρατίας εξέφρασε ο Καρλ Άντονι Τάουνς.

Ο σέντερ των Μινεσότα Τίμπεργουλβς μίλησε για αυτό το ενδεχόμενο, λέγοντας πως το να παίζει για τη χώρα της Καραϊβικής είναι μεγάλη τιμή, καθώς θεωρείσαι ήρωας, ενώ αναφέρθηκε και στα χρόνια που είχε αγωνιστεί με το εθνόσημο των Δομινικανών και είχαν προκριθεί και πάλι στο Παγκόσμιο.

«Το καλοκαίρι μου αρέσει να ταξιδεύω, να δουλεύω (στο παιχνίδι του), είμαι παράξενος! Μου αρέσει να προπονούμαι, να κάνω το παιχνίδι μου πιο αποτελεσματικό, έχω παίξει τόσο πολύ το παιχνίδι αυτό, που ξέρω τι πρέπει να περιμένω στο γήπεδο όταν κάποιος με μαρκάρει.

Δεν ένιωσα ποτέ ότι κάποιος μπορεί να με σταματήσει κι έτσι δεν ένιωσα ότι πρέπει να δουλέψω πάνω σε κάτι, είτε στο 5 εναντίον 5, είτε στο 1 εναντίον 1. Ξέρω ότι μπορούν να μαρκάρουν, αλλά προσωπικά έτσι νιώθω. Αλλά αυτό το καλοκαίρι ίσως να είναι διαφορετικό. Διότι αυτό το καλοκαίρι θέλω να παίξω με την ομάδα της Δομινικανής Δημοκρατίας.

«Είναι τεράστια επιβράβευση όταν πετυχαίνεις κάποιο στόχο, εδώ ή εκεί. Είναι τελείως διαφορετική η επιβράβευση που απολαμβάνεις. Έπαιξα για την Εθνική ομάδα της Δομινικανής Δημοκρατίας και θυμάμαι ότι προκριθήκαμε για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ήταν η δεύτερη φορά που το πετύχαμε, ακριβώς πριν το τέταρτο έτος μου στο κολέγιο. Ήταν τρελό. Δρόμοι παίρνουν το όνομά σου, είσαι εθνικός ήρωας»,
ήταν τα λόγια του.

Να σημειωθεί πως ο Τάουνς εκπροσωπεί την εθνική ομάδα της Δομινικανής Δημοκρατίας από το 2012, από την ηλικία των 16 ετών, ενώ έχει κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο τουρνουά της Καραβαϊκής, το οποίο είχε διεξαχθεί την ίδια χρονιά στο Πουέρτο Ρίκο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x