NBA

Τέιτουμ: «Έπαιζα με κάταγμα στον καρπό για δύο μήνες»

Ο Τζέισον Τέιτουμ αποκάλυψε πως έπαιζε για δύο μήνες με κάταγμα στον καρπό στο φετινό τελείωμα της σεζόν στο ΝΒΑ.

Την αποκάλυψη πως έσφιξε τα δόντια για να ολοκληρώσει τη σεζόν στο ΝΒΑ παίζοντας για δύο μήνες με κάταγμα στον καρπό έκανε ο Τζέισον Τέιτουμ.

Ο ηγέτης των Σέλτικς είχε τραυματιστεί αρχικά σε έναν αγώνα με τους Χοκς στις 14 Φεβρουαρίου, αλλά φοβούμενος να εξεταστεί για να μην τον υποχρεώσουν να μείνει εκτός για καιρό, συνέχισε να παίζει. Λίγες μέρες πριν τα playoffs εξετάστηκε και διαπιστώθηκε πως είχε ένα μικρό κάταγμα.

«Είχε φύγει ένα μικρό κομμάτι από το κόκκαλο στο καρπό μου. Όταν έκανα τις εξετάσεις το οστό είχε δέσει πάλι, αλλά πονούσα ακόμη πολύ, γιατί συνέχιζα να παίζω. Στα playoffs και το τρίτο ματς με τους Μπακς έκανα ένα κάρφωμα και πήρα φάουλ από τον Γιάννη (Αντετοκούνμπο). Ήταν ο μεγαλύτερος πόνος που είχα νιώσει στον καρπό από τη στιγμή που χτύπησα. Έφτασα να κάνω ένεση κορτιζόνης στον καρπό μου εκείνο το βράδυ. Μετά φορούσα νάρθηκα στις προπονήσεις και τον έβγαζα πριν με δουν οι κάμερες», τόνισε ο Τέιτουμ, που οδήγησε τους Σέλτικς στους τελικούς, όπου όμως έχασαν με 4-2 από τους Γουόριορς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x