NBA

Το Βατερλό των Λέικερς αλά… Hangover

Οι Λος Άντζελες Λέικερς αποχαιρέτησαν μαθηματικά κάθε ελπίδα για τα play-offs και οι εξηγήσεις ποικίλουν. Έτσι, μία χρόνια που θύμισε Hangover ολοκληρώνεται με αφόρητη ζαλάδα!

Ελπίδα ήταν και χάθηκε για τους Λος Άντζελες Λέικερς, η ήττα από τους Φοίνιξ Σανς με 121-110 έδωσε τέλος σε μία σεζόν που ξεκίνησε με τεράστιες προσδοκίες, συνεχίστηκε με τραυματισμούς και αντιξοότητες και τερματίστηκε με ταπείνωση. Σαν ένα άλλο Hangover η λήξη της κανονικής διάρκειας φέρνει ζαλάδα στους πρωταθλητές τους 2020.

Η προσθήκη του Ράσελ Γουέστμπρουκ στις τάξεις των Λέικερς έφερε χαμόγελα, πανηγυρισμούς και μία απρόσμενη διάθεση να ανταμώσουν στην ίδια πεντάδα ο ΛεΜπρόν Τζέιμς και τον εκρηκτικό πόιντ γκαρντ, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έγινε φίλος με την… αμφισβήτηση.

Μάλιστα, ο «Βασιλιάς» σε tweet είχε εκφράσει την δυσαρέσκεια του για την αρνητική κριτική, όμως πρακτικά οι λόγοι ήταν απόλυτα δικαιολογημένοι.
Αναλυτές πριν καν το τζάμπολ τολμούσαν να ισχυριστούν πως οι «λιμνανθρώποι» μπορούσαν να έχουν σεζόν με τουλάχιστον 70 νίκες… ακούγεται αστείο αν αναλογιστεί κανείς πως το ρεκόρ το κρατάνε οι Γουόριορς από την σεζόν 2015-2016 με ρεκόρ 73-9.

Έτσι, με το πρώτο πέταγμα της μπάλας στον αέρα για την μάχη της πρώτης κατοχής, η πραγματικότητα παρουσιάστηκε και οι Λέικερς έδειξαν το πραγματικό τους εαυτό. Χαμένες διαφορές άνω των 20 πόντων, καθηλωτικές ήττες και διαφορές εντός των αποδυτηρίων συνοψίζουν την χρονιά.

Το φταίξιμο έπεσε βαρέως στον Γουέστμπρουκ εξαιτίας της αδυναμίας του στο σουτ, τα πολλά αβίαστα λάθη, το μέτριο διάβασμα των φάσεων και τις λανθασμένες επιλογές προκαλώντας προβληματισμό και κατά συνέπεια εκνευρισμό σε κόσμο και συμπαίκτες.

Ούτε ο Άντονι Ντέιβις γλύτωσε από τον όχλο, καθώς ο επιρρεπής σε τραυματισμούς ψηλόςκατηγορείται ότι δεν δίνει την απαραίτητη βάση στην ενδυνάμωση του σώματός του.

Φυσικά, οι ΝτιΆντρε Τζόρνταν, Τρέβορ Αρίζα, Ντουάιτ Χάουαρντ και πολλοί ακόμα πέρασαν στην σφαίρα του χιούμορ δεδομένου της κάκιστης απόδοσής τους στα παρκέ.

Όσο και αν προσπάθησε ο τετράκις πρωταθλητής με τις εξωφρενικές εμφανίσεις του, η υποστήριξη υπήρξε λιγοστή και ως συνήθως η κατακραυγή χτυπάει στην δική του πόρτα.

Σε μία χρονιά που θα περάσει στα βιβλία του οργανισμού ως μία από τις πιο απογοητευτικές της σύγχρονης ιστορίας.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο του Bleacher Report που συνοψίζει το φιάσκο των Λέικερς:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x