NBA

Το καλύτερο δώρο για τον Κόμπι

Ο Κόμπι Μπράιαντ έκανε την πρώτη του προπόνηση στα σουτ μετά την επέμβασή του στον ώμο. Τι καλύτερο δώρο για τα σημερινά 37α γενέθλιά του.

Λίγες ώρες πριν κλείσει τα 37 του, ο Κόμπι Μπράιαντ πήρε το καλύτερο δώρο. Ο σταρ των Λέικερς άρχισε να κάνει σουτ για πρώτη φορά μετά την επέμβαση στον ώμο του.

«Πρώτη μέρα επιστροφής στο παρκέ για σουτ. Επιτέλους, ήταν η ώρα!», έγραψε ο Κόμπι στο Instagram ποζάροντας με ένα πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπο.

Είχε τραυματιστεί σε προσπάθεια για κάρφωμα στις 21 Ιανουαρίου χάνοντας το υπόλοιπο της σεζόν, αλλά εκτιμάται πως θα είναι πανέτοιμος από την έναρξη της νέας σεζόν, στα τέλη Οκτωβρίου.

First day back on the court shooting! Bout damn time!! #shoulderrecovery #20thseason @drinkbodyarmor #lakers

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Kobe Bryant (@kobebryant) στις


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x