NBA

Τους πήρε και τους σήκωσε

Αν και βρέθηκε στο -15, το Μαϊάμι με αντεπίθεση διαρκείας επικράτησε των Πέισερς 99-87 για να πάρει προβάδισμα με 2-1 στους τελικούς της Ανατολής. Κορυφαίος ο Λεμπρόν, καθοριστικός ο Άλεν.

Το Μαϊάμι δεν πλήρωσε ακριβά το κάκιστο ξεκίνημά του. Αν και βρέθηκε στο -15 στο πρώτο ημίχρονο, αφυπνίστηκε εγκαίρως, προηγήθηκε για πρώτη φορά στο τρίτο δωδεκάλεπτο και τελικά έφτασε στη νίκη με 99-87 κάνοντας το 2-1 απέναντι στους Πέισερς στους τελικούς της Ανατολής.

Ο Λεμπρόν Τζέιμς ήταν σταθερή αξία με 26 πόντους (7/9 βολές, 8/12 δίποντα, 1/2 τρίποντα), ο Ντουέιν Ουέιντ ο γνωστός… ακόλουθός του με 23 πόντους, ενώ καθοριστικός σε ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι ήταν ο Ρέι Άλεν με 16 πόντους και 4/4 τρίποντα.

Ο Πολ Τζορτζ με 17 πόντους ξεχώρισε από τους Πέισερς, που παρά το καλό τους ξεκίνημα δεν κατάφεραν να ανακτήσουν το πλεονέκτημα έδρας αλλά θα έχουν μια δεύτερη ευκαιρία τα ξημερώματα της Τρίτης.

Δωδεκάλεπτα: 14-21, 38-42, 71-64, 99-87.

Χιτ (Σπόελστρα): Τζέιμς 26 (7 ασίστ, 5 ριμπ., 4 κλεψ.), Ουέιντ 23, Άλεν 16, Μπος 9, Κόουλ 9, Τσάλμερς 6, Χάσλεμ 4 (5 ριμπ.), Άντερσεν 3 (7 ριμπ.), Μπατιέ 3, Λιούις, Ντάγκλας, Τζόουνς.

Πέισερς (Φόγκελ): Τζορτζ 17, Χίμπερτ 16, Γουέστ 13 (5 ριμπ.), Στίβενσον 10 (11 ριμπ., 5 ασίστ), Χιλ 8, Σκόλα 8, Γουότσον 6, Μπάτλερ 6, Μαϊνμί 3, Τέρνερ.

Επιμέλεια: Χρήστος Ρομπόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x