NBA

Ακούστηκε για Ευρωλίγκα, αλλά παραμένει στο ΝΒΑ ο Τρέντον Γουότφορντ

Παρά τις «σειρήνες» από Ευρωλίγκα, ο Τρέντον Γουότφορντ θα παραμείνει στο ΝΒΑ, υπογράφοντας μονοετές συμβόλαιο με τους Νιου Όρλεανς Πέλικανς.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Κάτοικος Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής θα παραμείνει και τη νέα αγωνιστική σεζόν ο Τρέντον Γουότφορντ.

Παρά τις φήμες και τις «σειρήνες» που υπήρχαν από Ευρώπη και δη από ομάδες της Ευρωλίγκας, όπως για παράδειγμα η Βαλένθια, ο 25χρονος φόργουορντ βρήκε τελικώς μια θέση στο ΝΒΑ, υπογράφοντας μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Νιου Όρλεανς Πέλικανς έναντι του ποσού των 2,9 εκατομμυρίων δολαρίων.

Την περσινή σεζόν, ο Αμερικανός άσος αγωνίστηκε στους Φιλαδέλφεια 76ερς και μέτρησε 6,5 πόντους και 3,3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε σύνολο 53 αγώνων, ενώ, στα πέντε χρόνια που βρίσκεται στο ΝΒΑ μετρά περισσότερες από 260 συμμετοχές με τις φανέλες των 76ερς, Νετς και Μπλέιζερς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x