NBA

Τρόλαρε τη Rihanna ο Ντουράντ-Τι απάντησε η ποπ σταρ

Ο Κέβιν Ντουράντ δεν έχασε την ευκαιρία να τρολάρει τη (φανατική θαυμάστρια του Λεμπρόν Τζέιμς) Rihanna μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Πώς απάντησε εκείνη.

Η… κόντρα του Κέβιν Ντουράντ με τη Rihanna στον πρώτο τελικό του ΝΒΑ, όταν εκείνη φώναξε «τούβλο» σε ένα σουτ του πρώτου και εκείνος όταν αργότερα ευστόχησε την αγριοκοίταξε, έδωσε ένα άλλο χρώμα στη σειρά.

Οι Γουόριορς κατέληξαν πρωταθλητές και ο KD, που βγήκε και MVP των τελικών, δεν έχασε την ευκαιρία να τρολάρει την ποπ σταρ. «Σε αγαπώ, αλλά έπρεπε να το κάνω. Καταλαβαίνεις; Έπρεπε να το κάνω», ήταν το μήνυμα που φέρεται να της έστειλε.

Η τραγουδίστρια από τα Μπαρμπέιντος έδωσε την απάντησή της με ένα μονταρισμένο βίντεο από την ταινία «Lion King», όπου παρουσίαζε σε ρόλο… κακού τον Ντουράντ. «Ζήτω ο Βασιλιάς. Ο βασιλιάς είναι πάντα ζωντανός. Ψίθυροι: Συγχαρητήρια στον KD», έγραψε η ίδια στο Instagram.

#LongLiveTheKing #KingisStillKingBitch (whispers congrats to KD, cause....ROCNation) BUT: me and @mdollas11 beefing all summer!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri) στις

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x