«Πάγωσαν» όλοι βλέποντας στην τέταρτη περίοδο του αγώνα των Πέισερς με τους Γκρίζλις στο Μέμφις τον Πολ Τζορτζ με έντονους μορφασμούς πόνου, να πιάνει τα πόδια του και λίγα δευτερόλεπτα μετά να μεταφέρεται σηκωτός στον πάγκο.
Το μυαλό όλων πήγε αυτόματα σε κάποια υποτροπή του σοβαρού τραυματισμού που είχε υποστεί το καλοκαίρι παίζοντας σε φιλικό των ΗΠΑ, όταν και υπέστη διπλό κάταγμα στο δεξί πόδι. Ευτυχώς τα πράγματα ήταν πολύ λιγότερο σοβαρά από ό,τι φάνηκε εξ αρχής. Ο σταρ της Ιντιάνα αποδείχτηκε πως είχε απλώς ένα σφίξιμο στην αριστερή γάμπα.
Το καλοκαίρι ο 25χρονος άσος θα έχει όλο το χρόνο να δουλέψει πάνω στη φυσική του κατάσταση και την αγωνιστική ετοιμότητα για να επανέλθει δριμύτερος την επόμενη περίοδο μετά τη φετινή χαμένη χρονιά.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






