NBA

Απίθανο βίντεο: Ο Τζακ Μπλακ αυτοσχεδιάζει τραγούδι για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο σε συναυλία

Ο Τζακ Μπλακ σε συναυλία του έκανε ένα αυτοσχέδιο τραγούδι για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει και διάσημους fans. Ο Τζακ Μπλακ σε συναυλία των «Tenacious D» στο Μιλγουόκι δεν έκρυψε τον θαυμασμό του στον Greek Freak. Μάλιστα, ο δημοφιλής ηθοποιός και μουσικός δεν δίστασε με τη βοήθεια της μπάντας του να φτιάξει ένα αυτοσχέδιο τραγούδι για τον σούπερ σταρ των Μπακς προκαλώντας τον ενθουσιασμό του κοινού.

«Ξέρετε πως εγώ κι ο Κέιτζ (σ.σ. Κάιλ Γκας) είμαστε Λέικερς για πάντα, αλλά υπάρχει ένας παίκτης που γουστάρουμε να τον βλέπουμε ό,τι και να δείχνει εκείνη την ώρα η τηλεόραση. Ξέρετε γιατί; Γιατί είναι απίθανος!», είπε αρχικά ο Τζακ Μπλακ και στη συνέχεια παίρνοντας ρυθμό από την μπάντα του άρχισε να τραγουδά ρυθμικά «Antetokounmpo-Antetokounmpo-Antetokounmpo, 1-2-3, Antetokounmpo-Antetokounmpo-Antetokounmpo MVP...» και μετά «Antetokounmpo-Antetokounmpo-Antetokounmpo, yes it's true... Antetokounmpo-Antetokounmpo-Antetokounmpo, we love you».

Στο τέλος παραδέχτηκε πως «... πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτό. Αλλά θα φτιάξουμε ένα τραγούδι για τον Αντετοκούνμπο και θα είναι φοβερό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x