NBA

Τζάκσον για Μοράντ: «Όλοι κάνουν λάθη - Είναι αδερφός μου και είμαι στο πλευρό του»

Ο Τζάρεν Τζάκσον Τζούνιορ τόνισε με δηλώσεις του ότι στηρίζει τον Τζα Μοράντ παρά τα λάθη που έχει κάνει το τελευταίο διάστημα.

Στο επίκεντρο για πολλούς μη μπασκετικούς λόγους βρέθηκε φέτος ο Τζα Μοράντ.

Ο γκαρντ των Γκρίζλις επέδειξε απογοητευτική-και επικίνδυνη-συμπεριφορά, εμφανίστηκε δύο φορές σε live στο Instagram κρατώντας όπλο, και δέχθηκε δικαίως έντονη κριτική για τις πράξεις του, ενώ αναμένεται να τιμωρηθεί αναλόγως.

Πάντως, ο συμπαίκτης του στο Μέμφις, Τζάρεν Τζάκσον Τζούνιορ, δεν εγκαταλείπει τον «αδελφό του», όπως χαρακτήρισε τον Μοράντ. Ο Αμερικανός σέντερ επεσήμανε πως «όλοι κάνουν λάθη» και τόνισε πως «πάντα θα βρίσκεται στο πλευρό του ανεξαρτήτως συνθηκών».

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι καλά. Νομίζω το να μεγαλώνεις με όλη αυτή την προσοχή στραμμένη πάνω σου, ειδικά σε τόσο νεαρή ηλικία, είναι δύσκολο να το διαχειριστείς. Πάντα θα κάνεις λάθη όσο μεγαλώνεις και ωριμάζεις. Μεγαλώνεις και είσαι ίσως ο πιο διάσημος παίκτης όλων των εποχών σε αυτή την ηλικία. Πολλά από αυτά που έκανες παλιά και περνούσαν απαρατήρητα, δεν μπορείς να τα κάνεις.

Πρέπει να φέρεσαι με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Αλλά ο τύπος είναι τρομερός. Είμαστε όλοι άνθρωποι. Είναι αδερφός μου. Στέκομαι στο πλευρό του ανεξαρτήτως συνθηκών. Θα επιστρέψει και θα κυριαρχήσει στη Λίγκα, όπως έκανε. Έπρεπε να έχει αναδειχθεί MVP την προηγούμενη χρονιά. Ο τύπος είναι υψηλού επιπέδου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x