NBA

Τζέιμς για Ντέιβις: «Είναι ο MVP»

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς θεωρεί πως ο Άντονι Ντέιβις με τον τρόπο που αγωνίζεται την φετινζή σεζόν αξίζει να κερδίσει το βραβείο του MVP.

Είναι ξεκάθαρο σύμφωνα με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς ποιος παίκτης αξίζει το βραβείο του MVP και δεν είναι άλλος από τον Άντονι Ντέιβις. Ο «Brow» στην εύκολη επικράτηση των Λέικερς απέναντι στους Γουίζαρντς (130-119), σημείωσε 55 πόντους, μάζεψε 17 ριμπάουντ και είχε επίσης 3 κοψίματα.

«Είναι πραγματικά απίστευτος, παίζει φοβερά και στις δύο πλευρές του παρκέ. Χωρίς εκείνον δεν θα ήμασταν στο «κυνήγι» για τα play-off, οπότε για εμένα είναι ο MVP», τόνισε ο «βασιλιάς».

«Δεν με απασχολούν τα προσωπικά μου επιτεύγματα, το μόνο που θέλω είναι να κερδίζει η ομάδα μου. Θεωρώ πως αν συνεχίσουμε με τους ίδιους ρυθμούς, τότε θα μπορέσουμε να μπούμε στα play-offs και να διεκδικήσουμε τον τίτλο», ανέφερε ο Ντέιβις.

Ο «AD» την φετινή σεζόν μετράει 27,2 πόντους, 12,7 ριμπάουντ, 2,4 κοψίματα, εκτελώντας παράλληλα με πόσοστο 57 % στα σουτ εντός πεδιάς. Για να κατακτήσει το βραβεί του MVP o Nτέιβις ωστόσο, οι «λιμνάθρωποι» σαν ομάδα πρέπει να ανέβουν στην βαθμολογία, αφού αυτήν την στιγμή βρίσκονται στην 12η θέση. Όπως έχουμε δει και τα προηγούμενα χρόνια, το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη δεν δίνεται μόνο στον παίκτη με την καλύτερη απόδοση αλλά στον παίκτη με την μεγαλύτερη επιρροή στην ομάδα του.



Eπιμέλεια: Δημήτρης Ζαντιώτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x