NBA

Λεμπρόν Τζέιμς: «Μακάρι να μπορούσα να ζήσω ως απλός πολίτης ξανά»

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Los Angeles Times μίλησε για το πως θα ήθελε να ζήσει ως απλός πολίτης ξανά.

Όπως οι περισσότεροι διάσημοι θα ήθελαν να ζήσουν ξανά μια απλή ζωή έτσι και ο ΛεΜπρόν Τζέιμς. Ο αστέρας των Λέικερς σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Los Angeles Times, ανέφερε πως μερικές φορές εύχεται να μπορούσε να ζήσει ως απλός πολίτης ξανά.

«Μερικές φορές εύχομαι να μπορούσα να ζήσω ως απλός πολίτης. Θα ήθελα πολύ να πηγαίνω σινεμά, να περιμένω στην ουρά για ποπ κορν ή να πηγαίνω στα Starbucks να παίρνω τον καφέ μου και να γράφει το όνομα μου, όπως οι κανονικοί άνθρωποι. Φυσικά δεν παραπονιέμαι για την ζωή μου, απλά σε κάποια διαστήματα με κουράζει όλο αυτό», τόνισε ο «βασιλιάς».

Υπάρχει λόγος που ο Μάικλ Τζόρνταν δεν εμφανίζεται συχνά δημόσια, και αυτό διότι όσο έπαιζε η φήμη τον είχε κουράσει. Αλλά είναι κάτι που θα πρέπει να το συνηθίσουν αφού είναι και οι δυο ζωντανοί θρύλοι. Τουλάχιστον ο Τζέιμς όταν αποφασίσει να αποσυρθεί από την ενεργό δράση είναι πολύ πιθανό να μην εξαφανιστεί όπως ο «MJ», γιατί ο χαρακτήρας του και η δραστηριότητα του στα social media είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή του 58χρονου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x