NBA

Χάλασαν το πάρτι του Πιρς οι Σέλτικς (video)

Τη βραδιά που οι Σέλτικς απέσυραν τη φανέλα του Πολ Πιρς τιμώντας τον για την προσφορά του, οι Καβαλίερς θυμήθηκαν τον καλό τους εαυτό και άλωσαν τη Βοστώνη.

Οι Καβαλίερς δεν είχαν καμία διάθεση να… συμμετέχουν στο πάρτι των Σέλτικς για την απόσυρση της φανέλας του Πολ Πιρς. Με επιβλητική εμφάνιση σάρωσαν 121-99 τους αντιπάλους τους στη Βοστώνη δείχνοντας σημάδια εντυπωσιακής βελτίωσης. Ο Λεμπρόν Τζέιμς με 24 πόντους, 10 ασίστ και 8 ριμπάουντ ηγήθηκε της παράστασης των «ιπποτών», που πήραν αρκετή βοήθεια από τα νέα αποκτήματα: ο Τζόρνταν Κλάρκσον είχε 17 πόντους, ο Ρόντνεϊ Χουντ 15, ο Τζορτζ Χιλ 12 και ο Λάρι Νανς 5. Ο Κάιρι Ίρβινγκ είχε 18 πόντους απέναντι στην παλιά του ομάδα, ωστόσο έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό και κάθισε στον πάγκο σε όλη την τέταρτη περίοδο.

Στο περιθώριο του αγώνα, οι Σέλτικς ύψωσαν στην οροφή το «34» του Πολ Πιρς που τιμήθηκε για την προσφορά του και προστέθηκε στην… παρέα των Ντένις Τζόνσον, Λάρι Μπερντ, Κέβιν ΜακΧέιλ, Ρέτζι Λιούις, Ρόμπερτ Πάρις και Σέντρικ Μάξουελ που είχαν την ίδια τιμή. Μάλιστα ο παλαίμαχος άσος σήκωσε ξανά το πρωτάθλημα του 2008, υπό το βλέμμα αρκετών τότε συμπαικτών του, ανάμεσα στους οποίους ξεχώρισαν ο Κέβιν Γκαρνέτ και ο τότε προπονητής τους, Ντοκ Ρίβερς.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x