NBA

Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν ο Ρούμπιο

Στα… πιτς θα παραμείνει για το υπόλοιπο της σεζόν ο Ρίκι Ρούμπιο, καθώς ο Ισπανός θέλει ακόμα ένα μήνα για να αποθεραπευτεί από τον τραυματισμό του και οι Τίμπεργουλβς θέλουν να τον προφυλάξουν.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Χωρίς τον Ρίκι Ρούμπιο στη διάθεσή τους θα ολοκληρώσουν τη σεζόν οι Τίμπεργουλβς.

Σύμφωνα με την ομάδα από τη Μινεσότα, η οποία δεν προλαβαίνει να συμμετάσχει στα playoffs του NBA, έκανε γνωστό πως ο Ισπανός γκαρντ θέλει ακόμα ένα μήνα για να αποθεραπευτεί πλήρως από τον τραυματισμό του στον αστράγαλο και έτσι πήραν την απόφαση να τον αφήσουν στα… πιτς.

Γενικά, τη φετινή σεζόν ο Ρούμπιο αντιμετώπισε πολλά προβλήματα τραυματισμών, με αποτέλεσμα να αγωνιστεί μόλις σε 22 παιχνίδια στο «μαγικό κόσμο», έχοντας κατά μέσο όρο 10,3 πόντους, 8,8 ασίστ και 5,7 ριμπάουντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x