NBA

Χάουαρντ: «Δύσκολο να βλέπεις τους ίδιους τοίχους κάθε μέρα»

Μίλησε για τις δυσκολίες στη «φούσκα» αλλά και τους τελικούς ο σέντερ των Λέικερς.

Για την κακή ψυχολογία του εγκλεισμού και τους τελικούς του ΝΒΑ μίλησε σε αμερικανικό Μέσο ο σέντερ των Λέικερς, Ντουάιτ Χάουαρντ.

«Η ενέργεια είναι σημαντική και αν η ψυχολογία μας δεν είναι καλή, τότε αυτό μπορεί να μεταδοθεί από τον έναν παίκτη στον άλλον. Πρέπει να βλέπουμε την θετική πλευρά, ό,τι και αν περνάμε. Υπάρχει πολύς κόσμος που περνάει διάφορα πράγματα που είναι πολύ χειρότερα και δεν είναι εδώ σε μια "φούσκα"», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει κάτι να κάνουμε. Για να είμαι ειλικρινής, δεν υπάρχει κάποιο μέρος να πας. Το συναίσθημα που έχουμε είναι ότι είμαστε "κολλημένοι". Προσπαθώ να βρω χαρά στο γεγονός ότι ο γιος μου είναι εδώ μαζί μου και αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να νικήσουμε σε οκτώ παιχνίδια για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Οπότε, προσπαθώ να τα βλέπω θετικά. Αλλά είναι εξαιρετικά δύσκολο να είσαι σε ένα μέρος, από το οποίο δεν μπορείς να βγεις και να δεις την οικογένειά σου και τους φίλους σου. Είσαι απλά σε ένα ξενοδοχείο. Οπότε, είναι δύσκολο να βλέπεις τους ίδιους τοίχους κάθε μέρα. Στο τέλος της ημέρας, όμως, δεν μπορούμε να το αφήσουμε να μας επηρεάσει τόσο πολύ».

Σημαντικό να αναφερθεί πως ο «εκρηκτικός» ψηλός αναμένεται να αγωνιστεί περισσότερο στα ματς με τους Νάγκετς, καθώς ο Φρανκ Βόγκελ δεν του έχει δώσει έως τώρα αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Δείτε τι είπε



Επιμέλεια: Νίκος Μαστρογιαννόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x