NBA

Μεγάλο respect στον Χάρντεν: Κράτησε την υπόσχεσή του σε επιζώντα από το μακελειό στο Μίσιγκαν Στέιτ

Ατελείωτο... respect στον Τζέιμς Χάρντεν που κράτησε την υπόσχεσή του και κάλεσε στο Game 4 με τους Σέλτικς έναν θαυμαστή του που επέζησε από το μακελειό στο Μίσιγκαν Στέιτ.

Ωραίος ο αθλητισμός, η διάκριση σε αυτόν, αλλά και η κατάκτηση τροπαίων, ωστόσο, υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή, ακόμα και των ίδιων των αθλητών!

Αυτό ακριβώς απέδειξε περίτρανα το βράδυ της Κυριακής (07/05) ο Τζέιμς Χάρντεν κατά τη διάρκεια του τέταρτου αγώνα της ημιτελικής σειράς της Ανατολικής Περιφέρειας των playoffs κόντρα στους Μπόστον Σέλτικς.

Συγκεκριμένα, ο σούπερ σταρ των Φιλαδέλφεια Σίξερς, κράτησε την υπόσχεσή του στον 20χρονο, Τζον Χάο, ο οποίος ήταν ένας από τους επιζώντες του μακελειού που έλαβε χώρα στο Μίσιγκαν Στέιτ τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν ένας μαθητής άνοιξε πυρ μέσα στο σχολείο, σκοτώνοντας τρεις μαθητές...

Ο νεαρός Χάο τραυματίστηκε από την επίθεση αυτή, μένοντας παράλυτος, με αποτέλεσμα να περάσει όλη την υπόλοιπη ζωή του σε αναπηρικό καροτσάκι. Η ιστορία του μαθητή που είναι μεγάλος φαν του «Μούσια», είχε συγκινήσει τις ΗΠΑ, με τον ίδιο τον Χάρντεν να κάνει βιντεοκλήση στον Χάο κατά τη νοσηλεία του στο νοσοκομείο, δίνοντάς του δύναμη και κουράγιο.

Ο 33χρονος γκαρντ του είχε υποσχεθεί πως όταν γίνει καλά και μπορέσει να βρεθεί στο γήπεδο, θα τον προσκαλέσει σε έναν αγώνα των Σίξερ, πράγμα που συνέβη σήμερα, με τον Τζον Χάο, να συναντά το ίνδαλμά του από κοντά, γεμάτος χαρά και ικανοποίηση!

Στο πλευρό του μαθητή βρέθηκε και η οικογένειά του, οι οποίοι παρακολούθησαν από τα επίσημα το Game 4 των Σίξερς με τους «κέλτες».








Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x