NBA

Χάρντεν: «Όσο και να θέλω να επιστρέψω στις 30αρες και τις 40αρες δεν μπορώ ακόμα»

Ο Τζέιμς Χάρντεν αναφέρθηκε στο κακό ξεκίνημα που έχει στη φετινή σεζόν, τονίζοντας πως ακόμα ψάχνει τα πατήματά του.

Οι Μπρούκλιν Νετς δεν έχουν αρχίσει καλά τη σεζόν, καθώς πέρα από το γνωστό θέμα και την απουσία του Κάιρι Ίρβινγκ μετρούν δύο νίκες στα πρώτα πέντε παιχνίδια τους.

Τα ξημερώματα της Πέμπτης (28/10) η ομάδα του Στιβ Νας γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 106-93 από τους Μαϊάμι Χιτ, με τον Τζέιμς Χάρντεν να κινείται για ακόμα μία φορά φέτος στα... ρηχά.

Με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο «Μούσιας» παραδέχθηκε πως δεν βρίσκεται σε καλό «φεγγάρι» και ενώ θέλει να πετυχαίνει ξανά «30αρες» και «40αρες» δεν μπορεί ακόμα.

«Ακόμα προσπαθώ να βρω την αυτοπεποίθησή μου και να είμαι πιο επιθετικός. Όσο και αν θέλω να επιστρέψω στις «30αρες» και «40αρες» δεν μπορώ να το κάνω ακόμα. Όσο και να το θέλω, που το θέλω πολύ», ανέφερε αρχικά ο Χάρντεν τονίζοντας στη συνέχεια:

«Το καλοκαίρι δεν μπορούσε να παίξω μπάσκετ και να προπονηθώ κανονικά, λόγω των τραυματισμών που είχα. Επιστρέφω σιγά-σιγά, απλώς πρέπει να συνεχίσω να παλεύω και να κάνω υπομονή».

Τη φετινή σεζόν ο πρώην παίκτης των Ρόκετς μετράει 16.6 πόντους, 7 ριμπάουντ και 8 ασίστ, ενώ πέρσι έκλεισε τη σεζόν με 24.6 πόντους, 8.5 ριμπάουντ και 11 ασίστ!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x