NBA

Χάρελ κατά Λέικερς: «Ένιωσα πέρσι ότι έχασα τη σεζόν»

Ο 27χρονος σέντερ των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς ξέσπασε κατά της πρώην ομάδας του, τονίζοντας πως ουσιαστικά νιώθει πως έχασε την περσινή σεζόν.

Το φετινό καλοκαίρι, μετά από μόλις έναν χρόνο παρουσίας στους Λέικερς, ο Μοντρέζλ Χάρελ άλλαξε στρατόπεδο και Περιφέρεια καθώς συμπεριλήφθηκε στο trade που έστειλε τον Ράσελ Γουέστμπρουκ από τους Ουίζαρντς στην ομάδα του Λος Άντζελες.

Ο 27χρονος σέντερ πλέον θα αγωνίζεται στους «μάγους», εκεί όπου αναμένεται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο μετά από μία αρκετά μέτρια χρονιά στους «λιμνανθρώπους».

Με πρόσφατες δηλώσεις του, ο Χάρελ... ξεσπάθωσε κατά της πρώην ομάδας του, τονίζοντας πως ουσιαστικά δεν τον αξιοποίησαν σωστά με αποτέλεσμα να νιώσει πως έχασε μια σεζόν από την καριέρα του. Η αλήθεια είναι πως την περσινή σεζόν είδε τα είδε τα νούμερά του να πέφτουν θεαματικά από τους 18.6 πόντους στους 13.5 και από τα 27.8 λεπτά στα 22.9 ανά ματς, σε σχέση με τη σεζόν 2019/20 όταν και αγωνιζόταν με τους Κλίπερς.

«Δεν κατάφεραν να με αξιοποιήσουν όπως ήθελα την περσινή σεζόν. Ένιωσα σχεδόν ότι έχασα μια χρονιά», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x