NBA

Στο νοσοκομείο παίκτης των Πέλικανς ύστερα από καυγά με αστυνομικό!

Μπλεξίματα με τον νόμο, αλλά και με την… υγεία του, έχει ο Τζάκσον Χέιζ των Πέλικανς, ύστερα από καυγά με αστυνομικό!

Πολύ επεισοδιακό καλοκαίρι για τον Τζάκσον Χέιζ!

Ο σέντερ των Πέλικανς είχε ένα «θερμό επεισόδιο» με αστυνομικό, με αποτέλεσμα να συλληφθεί, ενώ αμφότεροι κατέληξαν στο νοσοκομείο λόγω μικροτραυματισμών.

Σύμφωνα με το «TMZ», το συμβάν έλαβε χώρα το πρωί της Τετάρτης (28/7) στο Λος Άντζελες, όταν οι αστυνομικοί έλαβαν κλήση για βίαιη συμπεριφορά σε ένα σπίτι. Εκεί, ήταν ο 21χρονος ψηλός της ομάδας από τη Νέα Ορλεάνη, ο οποίος προσπάθησε να εμποδίσει την είσοδο των αστυνομικών στο χώρο.

Στη συνέχεια, οι δύο άνδρες «πιάστηκαν στα χέρια», με τον αστυνομικό να ζητά βοήθεια από τους συναδέλφους του, όπου ένας εξ αυτών χρησιμοποίησε ακόμη και τέιζερ για να ακινητοποιήσει τον παίκτη.

Αργότερα, τόσο ο Χέιζ όσο και ο αστυνομικός διακομίσθηκαν στο πλησιέστερο νοσοκομείο για να τους προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες.

Όπως είναι φυσικό, ο σέντερ των Πέλικανς συνελήφθη με την κατηγορία της βιαιοπραγίας κατά αστυνομικού, οπότε η συνέχεια αναμένεται να δοθεί στις δικαστικές αίθουσες. Πάντως, το συμβάν βρίσκεται ακόμη υπό διερεύνηση, καθώς μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστα τα αίτια της συμπλοκής, ενώ προς το παρόν ο εκπρόσωπος του Χέιζ δεν έχει προβεί σε κάποιο σχόλιο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x