NBA

«Καθάρισαν» τους Μπουλς και παίζουν με Μπακς οι Χιτ

Οι Χιτ πήραν τον «τελικό» κόντρα στους Μπουλς και θα συναντήσουν τους Μπακς στον πρώτο γύρο των playoffs.

Οι Χιτ θα είναι οι αντίπαλοι των Μπακς στον πρώτο γύρο των playoffs. Η ομάδα του Έρικ Σπόελστρα επικράτησε 102-91 των Μπουλς στο Μαϊάμι στον άτυπο τελικό των play in της Ανατολής και πήρε το εισιτήριο.

Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με ένα 15-1 και έφτασαν στην επικράτηση με κορυφαίους τους Τζίμι Μπάτλερ και Μαξ Στρους που είχαν από 31 πόντους, με τον δεύτερο να μετρά 7/12 τρίποντα.

Το Μαϊάμι είχε τον έλεγχο σε όλο το πρώτο ημίχρονο φτάνοντας και στο +!4, ωστόσο στο φινάλε της τρίτης περιόδου του Σικάγο πέρασε μπροστά και 7:16 πριν το τέλος οι «ταύροι» ήταν στο +6 (76-82). Η συνέχεια, ωστόσο, ανήκε στους Χιτ που πλέον θα αντιμετωπίσουν με μειονέκτημα έδρας την ομάδα με το καλύτερο ρεκόρ στην κανονική περίοδο, σε μια σειρά που θα αρχίσει στις 00:30, τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα, στο Μιλγουόκι.

Ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν είχε 26 πόντους και 9 ασίστ, αλλά όχι την απαιτούμενη βοήθεια για τους Μπουλς, που πηγαίνουν πρόωρα σε διακοπές. Ο Ζακ ΛαΒίν έμεινε στους 15 πόντους με 6/21 σουτ, ενώ μόλις 12 πόντους είχε ο Νίκολα Βούτσεβιτς.

Δωδεκάλεπτα: 29-21, 49-44, 67-68, 102-91

Δείτε εδώ την στατιστική της αναμέτρησης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x