NBA

Σε πρώτο πλάνο για τους Χιτ ο Γουόρεν!

Οι Μαϊάμι Χιτ συνεχίζουν να σχεδιάζουν το ρόστερ τους για την επόμενη χρονιά και στο κάδρο έχουν θέσει το όνομα του Τι Τζέι Γουόρεν.

Ανήκει στη λίστα με τους μεγάλους άτυχους, αφού τα τελευταία δύο χρόνια λόγω τραυματισμών βλέπει το παρκέ πιο σπάνια από ότι συνήθιζε. Ο Τι Τζέι Γουόρεν αποτελεί τη τέλεια λύση για έναν οργανισμό που διεκδικεί το πρωτάθλημα, όμως η ευκολία που περνάει την πόρτα του χειρουργείου είναι πάντοτε το σημαντικότερο ερώτημα που εξετάζουν οι περισσότεροι ενδιαφερόμενοι και συνήθως εκεί σταματούν οι συζητήσεις.

Πάντως, στην προκειμένη περίπτωση οι Μαϊάμι τον κοιτούν προσεκτικά και βλέπουν στον παίκτη των Ιντιάνα Πέισερς τα χαρακτηριστικά που θέλουν να προσθέσουν στο ρόστερ τους. Αν και, η παρουσία του Τζίμι Μπάτλερ ίσως κριθεί ένα σημαντικό ανάχωμα, καθώς οι δύο αθλητές δεν διατηρούν και τις καλύτερες σχέσεις.

Με τους Ιντιάνα Πέισερς σε κατάσταση rebuild, είναι δεδομένο πως ο Γουόρεν αργά ή γρήγορα θα φτιάξει τη βαλίτσα του για άλλες πολιτείες, όμως οι υπογραφές επίσημα δεν έχουν πέσει παρά τις επαφές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x