NBA

Ψάχνουν ανταλλαγή για τον Κόλινς και θέλουν Έιτον οι Χοκς

Παρελθόν από τους Ατλάντα Χοκς αναμένεται να αποτελέσει κατά τη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού ο power forward, Τζον Κόλινς, με τα «γεράκια» να... ψάχνονται για την απόκτηση του Ντιάντρε Έιτον.

Οριστική και αμετάκλητη είναι η απόφαση των Ατλάντα Χοκς να παραχωρήσουν με ανταλλαγή τον Τζον Κόλινς κατά τη διάρκεια της τρέχουσας offseason, σύμφωνα με την «Athletic».

Μάλιστα, πολλοί περίμεναν το trade να πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια του draft, ωστόσο η απόφαση των Χοκς να τον ανταλλάξουν για να αδειάσουν Cap Space δεν έχει αλλάξει.

Κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν, ο 24χρονος power forward «μέτρησε» 16.2 πόντους, 7.8 ριμπάουντ και ένα μπλοκ ανά μέσο όρο σε κάθε παιχνίδι που αγωνίστηκε, σουτάροντας 52.6% στα δίποντα και 36.4% στα τρίποντα. Όσον αφορά το συμβόλαιό του, έχει ακόμα 4 χρόνια μπροστά του, στα οποία θα λάβει συνολικά 102 εκατ. δολάρια.

Από την άλλη, οι Χοκς θέλουν να εντάξουν στο ρόστερ τους τον 23χρονο σέντερ των Φίνιξ Σανς, Ντιάντρε Έιτον, ο οποίος είναι restricted free agent.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x