NBA

Αποσύρουν την πρόταση ανανέωσης στον Μπρίτζες οι Χόρνετς μετά τις κατηγορίες για ξυλοδαρμό

Οι Χόρνετς αποφάσισαν να αποσύρουν την πρόταση ανανέωσης στον Μάιλς Μπρίτζες λόγω των κατηγοριών που αντιμετωπίζει για ξυλοδαρμό της συζύγου του.

Την απόφαση να αποσύρουν την πρόταση ανανέωσης που είχαν κάνει στον Μάιλς Μπρίτζες πήραν οι Χόρνετς μετά τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει για ξυλοδαρμό της συζύγου του. Ο 24χρονος άσος παραδόθηκε στις αρχές και αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 130.000 δολαρίων, μέχρι να δικαστεί στις 20 Ιουλίου.

Η σύζυγός του και μητέρα των δύο τους παιδιών, Μισέλ, έκανε μια ανάρτηση στο Instagram με φωτογραφίες της από τον ξυλοδαρμό που καταγγέλλει, αναφέροντας πως έχει πέσει θύμα κατ' επανάληψη κακοποιητικών συμπεριφορών από τον ίδιο.

«Μισώ που φτάσαμε σε αυτό το σημείο, αλλά δεν μπορώ άλλο να σιωπώ. Επέτρεψα σε κάποιον να καταστρέψει το σπίτι μου, να με κακοποιήσει με κάθε τρόπο και να τραυματίσει τα παιδιά μας για όλη τους τη ζωή. Δεν έχω να αποδείξω τίποτα στον κόσμο, αλλά δεν θα επιτρέψω σε κάποιον που μπορεί να ενεργεί τόσο απαίσια να μην μετανιώνει και να παρουσιάζει για μένα μια ψεύτικη εικόνα. Δεν θα επιτρέψω στο περιβάλλον του να συνεχίσουν να με κάνουν να μη μιλήσω για να τον προστατεύσω. Είναι ανήθικο και άρρωστο. Πονά η καρδιά μου γιατί πάντα ήλπιζα, αλλά ήρθε η ώρα να ορθώσω ανάστημα. Δε θα σωπάσω γιατί ο εαυτός μου και τα παιδιού μου έχουν μεγαλύτερη αξία από την εικόνα κάποιου. Δεν θέλω τη συμπόνοια, αλλά να μη συμβεί σε κανέναν άλλον. Θέλω αυτός ο άνθρωπος να πάρει βοήθεια, τα παιδιά μου, που ήταν μάρτυρες σε όλα αυτά, αξίζουν κάτι καλύτερο», ανέφερε η ίδια.

O Μπρίτζες προερχόταν από την καλύτερη σεζόν της καριέρας του με 20,2 πόντους, 7 ριμπάουντ και 3,8 ασίστ κατά μέσο όρο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x