NBA

Αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία των Χόρνετς μετά το τέλος της σεζόν ο Κλίφορντ

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία των Σάρλοτ Χόρνετς θα αποτελέσει μετά το τέλος της φετινής σεζόν στο ΝΒΑ ο 62χρονος προπονητής, Στιβ Κλίφορντ.

Αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία των Σάρλοτ Χόρνετς μετά το τέλος της φετινής σεζόν στο NBA ο Στιβ Κλίφορντ.

Όπως αποκάλυψε το «ESPN», ο 62χρονος προπονητής έχει ήδη μεταφέρει την απόφασή του τόσο στη διοίκηση, όσο και στους παίκτες του, ενώ αναμένεται να παραμείνει στην ομάδα, αναλαμβάνοντας ρόλο συμβούλου.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, η πρόθεση των Χόρνετς ήταν να διατηρήσουν και την επόμενη σεζόν στον πάγκο τους τον πολύπειρο προπονητή, με τον ίδιο όμως να αποφασίζει ότι δεν είναι έτοιμος να δεσμευτεί, δίνοντας τη δυνατότητα στην ομάδα να ψάξει τον αντικαταστάτη του αρκετούς μήνες πριν την έλευση της φετινής off season.

Ο Κλίφορντ ανέλαβε τα ηνία των Χόρνετς το καλοκαίρι του 2022, επιστρέφοντας στην ομάδα μετά την πενταετία 2013-2018 και αφού είχε προηγηθεί η τριετή θητεία του στον πάγκο των Ορλάντο Μάτζικ. Φέτος και λίγο πριν την ολοκλήρωση της regular season, η ομάδα της Σάρλοτ βρίσκεται στη 13η θέση της Ανατολής, με ρεκόρ 18-57 και χωρίς ελπίδες εισόδου έστω στα Play In.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x