NBA

Ζητά ψυχιατρική αξιολόγηση της Βανέσα Μπράιαντ η κομητεία του LA!

Η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στη χήρα του Κόμπι Μπράιαντ και την κομητεία του Λος Άντζελες φουντώνει.

Στα άκρα οδηγείται η διαμάχη ανάμεσα στη Βανέσα Μπράιαντ και την κομητεία του Λος Άντζελες. Η σύζυγος του Κόμπι και μητέρα της Τζιάνα, που μαζί με επτά άλλα άτομα σκοτώθηκαν σε συντριβή ελικοπτέρου τον Ιανουάριο του 2019, έχει καταθέσει αγωγή μετά την αποκάλυψη πως μέλη της πυροσβεστικής και της αστυνομίας της περιοχής είχαν στην κατοχή τους και «διέδιδαν» φωτογραφίες από τον τόπο του δυστυχήματος.

Σε αυτή η Βανέσα Μπράιαντ αξιώνει ένα πολύ μεγάλο ποσό (το ακριβές ύψος του οποίου δεν έχει διαρρεύσει) και αναφέρει πως η συγκεκριμένη «διαρροή» έχει προκαλέσει στην ίδια και τις οικογένειες των υπολοίπων θυμάτων τεράστιο ψυχικό πόνο. Η κομητεία του LA, που βρίσκεται στην πλευρά του κατηγορούμενου, ζήτησε ψυχιατρική αξιολόγηση τόσο της Βανέσα Μπράιαντ, όσο και των υπολοίπων μελών των οικογενειών των θυμάτων που συμμετέχουν στην αγωγή. Σκοπός της κίνησης αυτής είναι να πείσει το δικαστήριο πως ο ψυχικός πόνος τους δεν προέρχεται από αυτές τις φωτογραφίες, αλλά από το ίδιο το δυστύχημα και την απώλεια των αγαπημένων τους προσώπων.

Η πρώτη ακρόαση της υπόθεσης έχει προγραμματιστεί για τις 5 Νοεμβρίου, ενώ η δίκη θα αρχίσει τον Φεβρουάριο του 2022. Υπενθυμίζεται πως ήδη οι οικογένειες των θυμάτων έχουν κάνει αγωγή κατά της εταιρείας που είχε στην κατοχή της το μοιραίο ελικόπτερο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x