Μουντομπάσκετ 2023

Ντατόμε: «Δεν ήταν καλή η διαιτησία στο ματς με την Ισπανία»

Παράπονα από τη διαιτησία στην ήττα της Ιταλίας από την Ισπανία είχε ο Τζίτζι Ντατόμε, ο οποίος αναφέρθηκε και στη μεγάλη ευθύνη που είχε εκείνος και οι συμπαίκτες του για τον αποκλεισμό.

Πικραμένος με την ήττα-αποκλεισμό της Ιταλίας από την Ισπανία, εμφανίστηκε ο Τζίτζι Ντατόμε.

Ο έμπειρος φόργουορντ τόνισε πως η «σκουάντρα ατζούρα» έχασε μεγάλη ευκαιρία και παράλληλα έχει μεγάλη ευθύνη για το αποτέλεσμα κόντρα στη «φούρια ρόχα», ωστόσο στο τέλος εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τη διαιτησία της αναμέτρησης και συγκεκριμένα τον Αμερικανό, Στίβεν Άντερσον, τον Βραζιλιάνο, Γκιλιέρμε Λοκατέλι και τον Μεξικανό, Ομάρ Μπερμούντες.

«Το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό είναι ότι σπαταλήσαμε μία μεγάλη ευκαιρία, καθώς δεν κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι, για να πάρουμε τη νίκη. Το ξέρουμε αυτό και λυπούμαστε πολύ για το πώς κατέληξε, γι’ αυτό και αναλαμβάνουμε την ευθύνη. Ωστόσο, από την άλλη θα πρέπει να πούμε ότι και το επίπεδο της διαιτησίας δεν στάθηκε στο επίπεδο του ματς. Συγχαρητήρια στην Ισπανία και καλή τύχη στη συνέχεια του τουρνουά», δήλωσε ο φόργουορντ της Φενέρμπαχτσε και της «σκουάντρα ατζούρα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x